Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Д-р Пламен Пасков: Няма бежанци. Нито по смисъла на тази дума в българския език, нито по международното правно значение на този термин. Тези хора нямат място в България. Трябва да бъдат екстрадирани. Всички до един, по най-бързия начин

в България
Loading...

. . .
— Не бих пропуснала възможността да ви попитам и за отношението ви към така наречените бежанци, трябва ли да бъдем толерантни към тях или едни по-строги мерки биха ни гарантирали едно по-голямо спокойствие?

Пламен Пасков: Няма бежанци. Нито по смисъла на тази дума в българския език, нито по международното правно значение на този термин. Има добре организирана от мощни глобални сили армия за нахлуване като многоцелеви проект. В този проект има автори, има плащащи сметката, тези, които са “туроператорите”, и тези, които са жертвите, като крайна цел на проекта. Автор на проекта са САЩ+Великобритания. Плащат Саудитска Арабия, Катар, и другите монархии и Персийския залив. Туроператорът е Турция. Крайната цел е Германия, и други западноевропейски страни, но с 3 изключения: Швейцария, Полша и Великобритания.
Тези хора нямат място в България. Трябва да бъдат екстрадирани. Всички до един, по най-бързия начин. Огромната част от тях са с главорезно бойно военно минало и живеят цивилизационно в 15-17 век. Тяхната система за добро и зло няма нищо общо с нашата. За никакво приобщаване към нашата, или западноевропейската култура и цивилизация не може да става и дума.

Пламен Пасков,
Фейсбук

Пламен Пасков: Лъжебежанците у нас ще бъдат въоръжени и контролирани от четирите американски бази в България (ВИДЕО)

Публицистът д-р Пламен Пасков: Лъжебежанците у нас ще бъдат въоръжени и контролирани от четирите американски бази в България (ВИДЕО)

Последни от България

Отиди Горе