Д-р Пасков отговаря на въпроси от избиратели: Циганска престъпност

в България

Въпроси, и отговори от избиратели
към кандидата за президент
публициста д-р Пламен Пасков

Господин Кандидат-Президент, интересува ме, каква е позицията Ви относно циганското население. Ако бъдете избран, ще лансирате ли идеята за принудителен труд и образование на българските цигани? В НРБ всички цигани учеха и работеха. Сега единствените работещи цигани са проституиращите по пътищата.
Какво е отношението Ви спрямо задължителната военна служба за циганите?

Пасков

Пламен Пасков: Циганите, и циганската престъпност са проблем — следствие, не проблем — причина.
Когато има държава, има държавна политика, има действащи полиция, съд, и съдопроизводство, без БХК, има и трудова заетост, и като пряко следствие – поминък.
Когато има поминък, престъпността на всички, включително и на циганите, пада, или изчезва.
В момента има престъпност и корупция заради отсъствието на регулатора — държава.
Няма колония, на която да е разрешено да бъде държава, и да изпълва със съдържание това понятие. Колониалният външно — управляем статут на страната е първопричината за следствията — беди.
Това не се решава на парче. Решава се генерално – или се борим за суверенитета си, и тогава си подреждаме и управляваме държавата, и народа, или ще кърпим дупките на колонията, които ще ни изпреварват, и ще се увеличават постоянно.
Ще го кажа още по-конкретно: смятам, че трябва да режем дървото на злото не клонче по клонче, и даже не от ствола, а от кореновата система.
Ако искате един президент да се занимава само с циганите, значи, не разбирате – кое изобщо породи циганската престъпност, и дали тя е единственото и най-голямото зло за България днес.
Не трябва да се бъркат функциите и възможностите на президента с магическата пръчица на Хари Потър.
Вижте, много е важно това, което го искате, първо да го разберете. И след като сте го разбрали, и след като ДОСТАТЪЧНО на брой хора са го разбрали, ще го гласувате първо на избори, второ – на референдуми, които един президент може да ви помогне да бъдат организирани толкова много, и толкова често, с толкова въпроси, колкото вие поискате.
Без вас, и достатъчно на брой хора като вас, тая работа няма да стане.
Нарича се народовластие, и вишегласие – стари български обичаи. За да ги възродим, трябва заедно да деколонизираме България, да си върнем свободата, суверенитета.

Ташо Мелемеров , Фейсбук


Блиц-интервю с кандидата за президент публициста д-р Пламен Пасков ( кратки въпроси – такива отговори)


Д-р Пасков отговаря на въпроси от избиратели: Циганска престъпност by

Последни от България

Отиди Горе