Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Д-р Гълъбова: Охраната на хрантутниците политици е по-голям приоритет от здравето на хората

в България
Loading...

Искам да се резвизира начинът, по който работи НСО. Охраната на политиците-хрантутници е по-гоям приоритет от здравето на хората.Явно психичното здраве не е приоритет и не е било в последните близо 30 години. Това заявява доктор Цветеслава Гълъбова, директор в Държавна психиатрична болница ”Св. Иван Рилски” – Нови Искър.

Не съм убедена, че има основателни причини да бъдат пазени от всенародната любов.

При това с държавни пари. Ако искат да се пазят с лични пари, не ме интересува Явно е сбъркан начин във вземането на решение кой да бъде охраняван и кога има реална заплаха за тях. Не съм юрист, но дали тези решения кой да бъде охраняван не могат да се обжалват в съда?, пита известната докторка, визирайки охраната на Ахмед Доган, Делян Пеевски и други политици.

Тези пари излизат от нашия джоб, а хората не знаят как се формира това решение кой да бъде охраняван. Искам да има прозрачност, каквато сега лиспва. Затова си мисля, че трябва да има възможност тези решения да минават през съда. След като указите на Доналд Тръмп могат да се обжалват в съда, защо решенията на нашето НСО да не могат?, добавя тя прeд  Topnovini.

Явно психичното здраве не е приоритет и не е било в последните близо 30 години. Не се възприема като нещо важно и съответно не се отделят нужните средства за това, категорична е докторката.

FROG NEWS

Плащаме за охрана на властта 42 пъти повече от Германия !!!

Плащаме за охрана на властта 42 пъти повече от Германия

Последни от България

Отиди Горе