Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Coinstar разширяват своите услуги за още 21 американски щата

в Крипто
Loading...

Мрежата за будки за супермаркети Coinstar разшири още повече своята услуга за закупуване на биткойни, като добави около 100 нови обекта и увеличава покритието на САЩ до 21 щата и окръг Колумбия.

Услугата, предлагана чрез партньорство с Startin Coinme, позволява на хората да купуват биткойн с пари в брой на повече от 2200 места, съобщи Coinme в сряда. От миналия месец услугата беше достъпна на около 2100 места в 19 щата.

Услугата позволява покупки чрез американски доларови банкноти, а не токени, за всяка сума до $ 2,500.

Главният изпълнителен директор на Coinstar, Джим Гахърти каза, че услугата получи положителен отговор, поради “огромното” търсене от страна на потребителите и новите партньори, които са търговци на дребно. Той добави, че Coinstar ще продължи да се развива на нови пазари „през следващите месеци“.

Поддържаните понастоящем щати включват Бостън, Чикаго, Далас-Форт Уърт, Хюстън, Лос Анджелис, Филаделфия, Сан Диего, Сиатъл и Вашингтон и други.

Coinstar за първи път си партнира с Coinme през януари тази година, позволявайки покупки на биткойн в магазини Safeway или Albertsons в Калифорния, Тексас и Вашингтон по това време. Миналия месец добави подкрепа за Jewel, Shaw’s, Save Mart и др.

Съоснователят и главният изпълнителен директор на Coinme, Нийл Бергквист, каза:

Биткойн и другите дигитални валути предлагат уникални ползи за потребителите – включително потенциала за по-рентабилни и по-бързи парични преводи за семейството и приятелите.

Като цяло, Coinstar заяви, че вече притежава и управлява над 20 000 напълно автоматизирани самообслужващи се киоски за токени в девет страни, като хиляди се намират в САЩ и позволяват закупуването на биткойн. Cryptodnes. bg

Още 2000 супермаркети в САЩ започват да приемат биткойн

Последни от Крипто

Отиди Горе