Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Човекът е създаден от анунаките преди 300 000 години – Ситчин

в Екзополитика
Loading...

Анунаките  често се споменават в текстове  за НЛО. Нека се опитаме да разберем защо те са станали толкова популярни, и какво именно са направили, за да е така.

Освен това е установено, че човешкия геном съдържа 223 гени, които не се срещат у нито едно друго живо същество на Земята. Те не са в дъното на еволюционната стълбица, те не се преминавали от стъпало на стъпало, а след това изведнъж – ! – се появяват на самия връх, за какъвто се смята човека!

Как тогава се е сдобил с тези мистериозни гени човекът?

 „Не открихме ясен източник на бактерии за  предполагаемия  хоризонтален пренос на гени“, – отбелязват в доклада си  генетиците, публикуван  в списание „Нейчър“.

Ами  тогава откъде е  тази  увереност, че  ние сме се „обзавели“ с гени от бактерии? Или може би – те от нас?

 

Описания за създаването на човека от боговете са запазени и в митовете на различни култури и те са много сходни

 Според Сичин, това е направено с помощта на Нинхарсаг, главен медик на анунаките.

Що-годе  подходящ и „работещ“ модел най-накрая е получен  след няколко проби и грешки. Останалите е трябвало да бъдат бракувани. Това, между другото, е  обяснение защо сега палеонтолози намират  няколко предшественици на съвременните хора. Става ясно и откъде са се взели уникалните  223 гени – те са от анунаките, а не от бактерии.

Между другото, според месопотамските източници, както отбелязва в книгата си „Богове на новото хилядолетие“ поклонникът на  идеите на Ситчин –  английският уфолог – изследовател Алън Ф. Елфард, първият човек е създаден като роб. Не е случайно, че  първото му название в шумерските текстове – лу лу – се превежда като „роб“, „работник“, „слуга“.

 Тази генетична  операция е описана в друг древен източник – вавилонския мит „Атра-Хазис“. Днес той може да  се чете като един вид ръководство за клонирането на първите хора: „… седем се родили мъжки, седем – женски … Те са създавани по двойки.“

 Всъщност, остава открит въпросът, а кой е създал анунаките? И още един – кой е създал примитивните хоминиди, които анунаките  преработват по „свой образ и подобие“? / НЕПОЗНАТО

Последни от Екзополитика

Отиди Горе