Червеният изтребител повежда в Рали “Дондуков 2”

в България
Започна гросмайсторското авторали “Дондуков 2”, което ще определи носителя на Голямата купа за следващите пет години, пише Епицентър.бг, който следи осем отбора, на които спортните журналисти дават шансове за победа.

Ще измерваме скоростта, с която се движат автомобилите с помощта на водеща автомобилна агенция, и ще ви информираме на всеки час за разположението на състезателите по трасето, съобщава Епицентър.бг.

Ето представянето на основните кандидати за купата на Рали „Дондуков 2“ и средната скорост, с която се движат, към 10 часа. 

Червеният изтребител – 28,5 км

Магистралният валяк – 24,1 км

Родолюбивият орел –  16,4 км

Аптекарският гуру –  19.4 км

Костеливият орех – 5,5 км

Синият микробус – 3,6 км

Азбучният ветеран -2,3 км

Танцуващата с вълци -1,7 км

Епицентър.бг.

Ето и представяне на основните кандидати за купата на Рали „Дондуков 2“:

Магистралният валяк – е известен с това, че избира да се вози само по нови магистрали и досега винаги е печелил състезанията, в които е участвал.

Червеният изтребител – е непредвидим, защото преди да седне зад волана в тази надпревара, е порил небето с истински самолет.

Родолюбивият орел –  участва редовно в автосъстезанията и винаги е разчитал на трибагреника да го подкрепя в най-трудните моменти по завоите.

Аптекарският гуру – се появи изненадващо на пистата, предизвика другите сътезатели с хъса си за висока скорост и настойчиво посяга към купата на ралито.

Костеливият орех – е изненадата на сезона, защото тръгна сам, но на първия завой включи турбото и машината полетя, гонейки бронза.

Синият микробус – е претъпкан от треньори и съветници,  но водачът е спокоен и здраво стиска синия волан.

Азбучният ветеран – е правил доста обиколки на предишните квалификации на рали „Дондуков 2“, знае и малките камъчета по трасето, които сега трябва да избегне.

Танцуващата с вълци –  е хитра състезателка, която трудно пада зад борда и винаги е готова, освен на пистата да премери сили и в словесна схватка с конкурентите си за купата.

Червеният изтребител повежда в Рали "Дондуков 2" by