Червените асове повеждат с 32,4 км/ч в националното авторали “Новите 240”

в България

Епицентър. бг ще следи през целия ден в неделя националното българско рали “Новите 240”.
В ралито участват 21 отбора и 9 самостоятелни автомобилисти.
От тях Епицентър.бг следи движението на 9 отбора, на които спортните журналисти дават шансове за победа. Останалите участват на олимпийския принцип.
Измерваме скоростта, с която се движат автомобилите, с помощта на водеща автомобилна агенция, и ще ви информираме на всеки час за разположението на състезателите по трасето.
Ралито стартира в 7.00 часа. Към този момент – 9 .00 часа покрай пистата са излезли едва 2,4% от публиката. Не са харесали нито един от състезателите са 2,6 %. Ядосаните са били 6,4 процента. 

Ето първите междинни резултати ще към 9.00 часа.

Генералските стрели -26,1 %
Те са неизменни победители досега в 11-те издания на рали “Новите 240”. Те не познават загуба, умело взимат всички тежки завои по пътищата на страната, летят се неподозирана скорост по магистралите и накрая се поздравяват с генералска победа.

Червените асове – 32,4 %
Те са изненадата по пътищата на Родината, заредени с много енергия и с хъс за победа, която чакат от 11 години насам. Имат умела водачка, която знае как да пришпорва отбора, за да стигне до финалния успех.

Патриотите на шосето – 11.7 %
Те не си поплюват, щом стане дума за защита на родната земя и са готови да гонят до дупка всички чужди нашественици, особено ако напират от южната ни граница.

Вечните сараи -13.5 %
Без тях нито едно състезание не може да финишира. Те са опасен конкурент, с който всички се съобразяват. Тази година и се втурнаха да защитават родната земя от предатели, които се пръкнаха из между редиците им.

Бензиновия аптекар -2.7 %
Той се появява за първи път на пистата, много е агресивен, не признава правила, отборът му е съставен предимно от роднини, на всеки завой хвърля на публиката или евтини хапове, или туби с евтин бензин.

Реформираните петли – 1.8 %
Отборът е претъпкан от треньори и съветници, затова не се знае кой държи кормилото.

Азбучните ветерани -0.9 %
Те са наследници на умел водач, който направлява отбора от резервната скамейка. Имат и хитра партньорка, която винаги е готова да премери сили на пистата. Ако вложат майстроски умения зад волана, могат да се класират до големите на финала.

Българската триколка –
Този отбор трябва да положи много усилия, за да вземе правилно тежките завои по трасето. Засега няма изгледи да се нареди до истинските конкуренти за купата.

Новите републиканци –
Те са много наперени, но не могат да се похвалят с някакви реални постижения досега. Влизат в яростни словесни битки, скарани са с всички останали отбори и предварителните им шансове за успех са нищожни.

Какво ще се случи с отборите зад волана, каква скорост ще развият автомобилите им, какви препятствия ще преодолеят по пътищата на страната – следете през целия ден в Епицентър.бг и на Фейсбук страницата ни.

Провеждащото се автомобилно състезание за Националната купа на рали „Новите 240“ ще бъде най-оспорваното досега, заредено с неизвестни завои и много неочаквани препятствия.

Епицентър.бг

loading...
Червените асове повеждат с 32,4 км/ч в националното авторали "Новите 240" by

Последни от България

Модерният геноцид

Вече се появи първата оферта ПРОДАВАМ електроенергия от АЕЦ “Козлодуй”, за цялата
Отиди Горе