вашият виртуален всекидневник

Черна Гора не иска в НАТО! НАТО е индустрия за убийства искаме референдум!

в Свят

Съдбоносни потресения на Балканите — България, Македония, Черна Гора… Западът продължава да издевателства и с всички сили се опитва да вкара още една жертва в паяжината си, за да я използва срещу Русия. След метежите в Македония, днес в Черна Гора част от парламента гласува решението по вкарването на страната във военния алианс. Ако Ви се струва просто стечение на обстоятелствата и някаква линия на политика — нищо подобно, избийте си го от главата, става въпрос за окупация на Балканите и подготовка за истинска война.

” Сега в Парламента подписват капитулацията на страната ни, вдигат ръце за анексията на Черна Гора. Тези хора предадоха всичко — предците ни, страната, народа, и този град… всичко, което може да се предаде. И го направиха заради лично обогатяване, предатели! НАТО ни бомбардира, убива, разтерза страната ни. Няма нито една причина черногорец да поиска да влезе в НАТО. ”

”Нека бъде проведен референдум, и каквото решат хората, гражданите това да бъде — заяви лидерът на партия Нова Сръбска демокрация Андрия Мандич.”

” Ние сме срещу този криминален режим на НАТО, ние не искаме НАТО»- Гойко Райчевич, Движение Не на войната не на НАТО.”
”Основният окупант на Черна Гора е криминалният, корупционен режим на Мило Джуканович. Блокираха пътищата в страната, за да не могат свободните граждани на Черна Гора да дойдат в Цетина.
Въпреки волята на гражданите, които настояват за референдум, въпреки опозицията, 40 души днес в Цетина вземат решение от името на окупанта и духа на злото”.

Е, как смятате — иска ли Черна Гора в НАТО, или не — кой и защо иска да вкара Черна Гора в НАТО?

News Front

Loading...
loading...
loading...
Черна Гора не иска в НАТО! НАТО е индустрия за убийства искаме референдум! by

Последни от Свят

Отиди Горе