Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Чък Норис предрече разпадането на САЩ, ако Хилари Клинтън стане президент

в Свят
Loading...

Екшън звездата е отявлен привърженик на републиканците и Доналд Тръмп

Знаменитият холивудски актьор зове републиканците да се обединят, а всички, които са загубили доверие в демократите – да гласуват за ексцентричния милиардер

Знаменитият холивудски актьор Чък Норис заяви, че в случай на победа на Хилари Клинтън на президентските избори в САЩ, страната ще се разпадне. Екшън звездата е отявлен привърженик на републиканците и подкрепя Доналд Тръмп, съобщава World Net Daily.

“Ако републиканците не се обединят, ние без съмнение ще загубим президентските избори, както и много места в Конгреса и Сената”, заяви Норис.

“В случай, че Клинтън победи, Върховният съд ще се напълни с нейни подставени лица и в следващото десетилетие техните решения ще разрушат онова, което е останало от нашата република”, предримча актьорът.

Според Норис, ако победи Тръмп, много хора, които се нуждаят от помощ, ще получат подкрепа. Актьорът призова всички, които са загубили доверие в демократите, да гласуват за ексцентричния милиардер.

Чък Норис многократно е подкрепял жителите на Тексас в стремежа им да образуват независима държава на територията на щата и е дарявал крупни суми на Републиканската партия.

Президентските избори в САЩ ще се проведат на 8 ноември. / Епицентър.бг

П.П. Чък Норис хванал всички покемони с домашен телефон с шайба :D

Последни от Свят

Брекзит в 2 снимки

Loading... ПО ТЕМАТА; Един малко известен ФАКТ; Кралицата на Великобритания можеше да отмени резултатите от
Отиди Горе