Броени минути преди края! Генералските стрели устремно напред с 32,8 км/ч, Червените асове са с 28,4

в България

Инфарктно състезание по шосетата на България в националното българско рали “Новите 240”, е толкова драматично, че Епицентър.бг наема и втора автомобилна агенция, която да измерва темпа на движението на ВИП състезателите. Основните конкуренти буквално се изпреварват по трасетата на родината, все още не е напълно ясно към този момент кой ще финишира пръв.
Резултатите, които ви даваме сега, са от водещата агенция, която мери темпа на състезанието от сутринта.
В ралито участват 21 отбора и 9 самостоятелни автомобилисти.
От тях Епицентър.бг следи движението на 10 отбора, на които спортните журналисти дават шансове за победа. Останалите участват на олимпийския принцип.
Ралито стартира в 7.00 часа.

Ето междинни резултати към 19.00 часа, дадени от основната автомобилна агенция:

Генералските стрели – 32,8 км/ч
Те са неизменни победители досега в 11-те издания на рали “Новите 240”. Те не познават загуба, умело взимат всички тежки завои по пътищата на страната, летят се неподозирана скорост по магистралите и накрая се поздравяват с генералска победа.

Червените асове – 28,4 км/ч
Те са изненадата по пътищата на Родината, заредени с много енергия и с хъс за победа, която чакат от 11 години насам. Имат умела водачка, която знае как да пришпорва отбора, за да стигне до финалния успех.

Патриотите на шосето – 8,8 км/ч
Те не си поплюват, щом стане дума за защита на родната земя и са готови да гонят до дупка всички чужди нашественици, особено ако напират от южната ни граница.

Вечните сараи – 7,8 км/ч
Без тях нито едно състезание не може да финишира. Те са опасен конкурент, с който всички се съобразяват. Тази година и се втурнаха да защитават родната земя от предатели, които се пръкнаха из между редиците им.

Бензиновия аптекар – 4,6 км/ч
Той се появява за първи път на пистата, много е агресивен, не признава правила, отборът му е съставен предимно от роднини, на всеки завой хвърля на публиката или евтини хапове, или туби с евтин бензин.

Реформираните петли – 3,8 км/ч
Отборът е претъпкан от треньори и съветници, затова не се знае кой държи кормилото.

Азбучните ветерани – 2.6 км/ч
Те са наследници на умел водач, който направлява отбора от резервната скамейка. Имат и хитра партньорка, която винаги е готова да премери сили на пистата. Ако вложат майстроски умения зад волана, могат да се класират до големите на финала.

Българската триколка – 3,6 км/ч
Този отбор трябва да положи много усилия, за да вземе правилно тежките завои по трасето. Засега няма изгледи да се нареди до истинските конкуренти за купата.

Новите републиканци – 3,0 км/ч
Те са много наперени, но не могат да се похвалят с някакви реални постижения досега. Влизат в яростни словесни битки, скарани са с всички останали отбори и предварителните им шансове за успех са нищожни.

Турските авери – 2,8 км/ч.
Те се пръкнаха в сърцето на един нов султан и са верните му войни по българските шосета.

Епицентър.бг 

loading...
Броени минути преди края! Генералските стрели устремно напред с 32,8 км/ч, Червените асове са с 28,4 by

Последни от България

Модерният геноцид

Вече се появи първата оферта ПРОДАВАМ електроенергия от АЕЦ “Козлодуй”, за цялата
Отиди Горе