Борисов: Мъча се да унищожа България час по-скоро

в Некатегоризирани

Днес любимата „медия“ на фондация „Америка за (унищожаване на) България“ е хиперактивна. След като по-рано днес ни съобщи, че „Борисов е на лов за шарани в Персийския залив“ преди малко пак ни „зарадва“ с: Борисов: Опонентите ми да мълчат и гледат как се мъча да намеря решение за „Белене“.

Това се случва днес, 10-ти юли 2016-та година. А сега ще ви припомня как са се мъчили същата „медия“ и същата мутра на 17-ти март 2011-та година. Датата е точно ШЕСТ дни след трагедията с АЕЦ „Фукушима“, в Япония. Ето какво пише любовницата на фондацията, цитирайки мутрата:

Цената на реакторите по думите му  не може да падне, защото те са произведени и „ако ние не ги вземем, ще ги вземе друг“.

Обърнете внимание, че мутрата говори за „реакторите“, а не за „реакторът“! Обърнете внимание на датите! А сега забележете, какво казва заводът производител! Пак гледайте датите!

21 февруари 2012-та г. Ижорски заводи, Русия, съобщава:

На Ижорских заводах началась контрольная сборка корпуса реактора с внутрикорпусными устройствами для болгарской АЭС «Белене»

„В Ижорските заводи започна събирането на корпуса на реактора с вътрешно-корпусните устройства, за българската АЕЦ „Белене““

Става ясно, че цяла година Борисов е разпространявал лъжи, че двата реактора за АЕЦ „Белене“ са готови и ако не ги вземем ние ще ги вземе някой друг.

19 март 2012-та г. Ижорски заводи, Русия, съобщава:

Ижорские заводы завершили контрольную сборку корпуса реактора с внутрикорпусными устройствами для болгарской АЭС «Белене»

„В Ижорските заводи завърши събирането на корпуса на реактора с вътрешно-корпусните устройства, за българската АЕЦ „Белене““

За втори реактор подобни съобщения НЯМА! И любимата „медия“ и любимият премиер на фондацийката „не помнят“ толкова дълго назад във времето!!!

Става пределно ясно, за какво точно се мъчат? Голяма мъка? Залогът е изтребване на древна нация.

Ядрената мафия е световно формирование и то се ръководи от Вашингтон. България и Русия са само нейни клонове. Това обяснява правилното поведение (из)родните „медии“ най-щедро спонсорирани от фондацията.

Георги Котев

 котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)