Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Борисов: Мъча се да унищожа България час по-скоро

в България
Loading...

Днес любимата “медия” на фондация “Америка за (унищожаване на) България” е хиперактивна. След като по-рано днес ни съобщи, че “Борисов е на лов за шарани в Персийския залив” преди малко пак ни “зарадва” с: Борисов: Опонентите ми да мълчат и гледат как се мъча да намеря решение за “Белене”.

Това се случва днес, 10-ти юли 2016-та година. А сега ще ви припомня как са се мъчили същата “медия” и същата мутра на 17-ти март 2011-та година. Датата е точно ШЕСТ дни след трагедията с АЕЦ “Фукушима”, в Япония. Ето какво пише любовницата на фондацията, цитирайки мутрата:

Цената на реакторите по думите му  не може да падне, защото те са произведени и “ако ние не ги вземем, ще ги вземе друг”.

Обърнете внимание, че мутрата говори за “реакторите”, а не за “реакторът”! Обърнете внимание на датите! А сега забележете, какво казва заводът производител! Пак гледайте датите!

21 февруари 2012-та г. Ижорски заводи, Русия, съобщава:

На Ижорских заводах началась контрольная сборка корпуса реактора с внутрикорпусными устройствами для болгарской АЭС «Белене»

“В Ижорските заводи започна събирането на корпуса на реактора с вътрешно-корпусните устройства, за българската АЕЦ “Белене””

Става ясно, че цяла година Борисов е разпространявал лъжи, че двата реактора за АЕЦ “Белене” са готови и ако не ги вземем ние ще ги вземе някой друг.

19 март 2012-та г. Ижорски заводи, Русия, съобщава:

Ижорские заводы завершили контрольную сборку корпуса реактора с внутрикорпусными устройствами для болгарской АЭС «Белене»

“В Ижорските заводи завърши събирането на корпуса на реактора с вътрешно-корпусните устройства, за българската АЕЦ “Белене””

За втори реактор подобни съобщения НЯМА! И любимата “медия” и любимият премиер на фондацийката “не помнят” толкова дълго назад във времето!!!

Става пределно ясно, за какво точно се мъчат? Голяма мъка? Залогът е изтребване на древна нация.

Ядрената мафия е световно формирование и то се ръководи от Вашингтон. България и Русия са само нейни клонове. Това обяснява правилното поведение (из)родните “медии” най-щедро спонсорирани от фондацията.

Георги Котев

 котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Последни от България

Знаете ли, че…

Loading... В тридневната епопея при Шипка 6000 български опълченци и 2500 руснаци
Отиди Горе