Бойко управлява вече 7 години, и изоставаме от другите източноевропейци с нормални управници

в България

Тъй като Бойко Борисов опитва да прокарва тезата за непогрешимост и единственост, и как само той работел за държавата, а всички други били потенциални разрушители, та по тази причина, е добре да погледнем реалността.

България е единствената държава в Източна Европа, която се управлява от нещо от типа на Бойко Борисов. Като сравним развитието си, виждаме, че всички други държави за последните 7 години са се откъснали от нас. 7 години е времето, откакто Бойко Борисов ни управлява. Т.е. ако в този период имахме не него, а нормален източноевропейски политик (тип Станишев, Радан, Сакскобурготски, Кунева), ако бяхме така, щяхме да сме по-добре.

Факт е, че дори връзката ни с Румъния се разкъса. Тя има двойно по-висок икономически растеж от нас, а по времето на Станишев по този показател ние бяхме по-добре. Също Румъния е светлинни години напред в борбата с корупцията. Всъщност дали единият и успех, не е свързан с другия?

Бойко Борисов извади типичната пропаганда за лидер на бананова държава. Има един бащица, дето пази държавата, и всички други искат да я разсипят. Падането на бащицата се нарича “дестабилизация” и “политическа криза”. Всъщност – чисти глупости, бръщолевения на пристрастен към властта наркоман.

Нищо страшно няма да стане, когато Бойко Борисов падне, изборите не са катастрофа, в демокрация правителствата се сменят често. Със сигурност, сравнението в резултатите между банановия лидер и нормалните европейски лидери, не е в Негова полза. 7 години са достатъчно, за да не си правим повече илюзии. / ГН

Бойко управлява вече 7 години, и изоставаме от другите източноевропейци с нормални управници by

Последни от България

Отиди Горе