Бойко с нов амок – ще обжалва арбитраж, след като го плати…

в България

В пореден пристъп на неподражаемата си глупост, Бойко Борисов възложи (поне публично) на мастити адвокати да обсъдят възможността за обжалване на арбитражното решение за “Белене”. Това става, след като фактически е решено вече парите да се платят, което поставя въпроса какъв е смисълът.

Но по-важното е нещо друго. Ако съществуваше възможност за обжалване, тя щеше да бъде използвана още след самото решение. ГЕРБ нямаше да пропуснат да отложат въпроса и да тръбят, че решението не е окончателно (както правят например за незаконните винетки). И още по-важно – всички обжалвания са обвързани със срок на обжалване. Обикновено той е до 14 дни, в някои случаи е 1 месец. Но не повече. Никъде по света няма обжалване, което не е ограничено по време. Иначе няма да е ясно кога влиза в сила едно решение (то влиза с изтичането на срока за обжалване). От решението за “Белене” са изпуснати всякакви срокове, дори да би имало обжалване.

Бойко Борисов очевидно е в поредната си несвяст. Дали се дължи на наркотиците, или на това, че просто тази работа не е за мозъка му, е относително интересен въпрос. Но че сметката по Бойко Борисов непрекъснато набъбва, е абсолютно безспорен въпрос. / ГН

 

loading...
Бойко с нов амок - ще обжалва арбитраж, след като го плати... by

Последни от България

Отиди Горе