Бойко лови нацисти на дребно, а признава режима в Украйна

в България

Ако в Европа има режим, който е най-близък до нацизма, това безспорно е хунтата в Киев. И това не е мое лично мнение, а е наблюдение и на граждански групи в Западна Европа, които постоянно задават въпроса „До кога, заради Русия, ще си затваряме очите какъв е режимът в Киев?“

Превратаджиите в Украйна вече не еднократно се доказаха като абсолютно нацисти. Да припомним, че именно те запалиха войната, като веднага след като заграбиха властта, първото им действие беше, да… забранят руския език. Въпреки че 40% от населението на Украйна са чисти руснаци. След това сътвориха клането в Одеса, където изгориха живи няколко десетки души. И до ден-днешен бомбардират цивилни райони в Донбас, като го наричат „антитерористична операция“. И да не забравяме големия резил – в Харков група патриоти опитаха да честват победата на 9 май, за която са загинали и милиони украинци. И нацистите от Киев отидоха и започнаха да ги бият. Празник, който се признава в цяла Европа, почит към загиналите в борбата с Хитлер, украинската хунта го обръща на побой.

И на фона на всичко това, България признава този режим, нарича го „демократичен“ и го подкрепя в престъпленията му!

А Бойко започна да уволнява „нацисти“ в България. Какъв нацист е някакъв, дето се е снимал до восъчна фигура на нацист?

Или Показал се от купола на стар немски ръждясал танк?
Какъв нацист е това, и какъв нацист е Порошенко, и гвардията му от СС-овци?
На всичкото отгоре, самите укро-нацисти не се свенят да се наричат такива. Те се самопосочват като наследници на „Степан Бандера“. А той самият е бил… нацист (средният на снимката).
Що за герберска шизофрения – да живее истинският нацизъм, ние ще уволняваме тук фантом-нацистите…
Добри Божилов, ГН
loading...
Бойко лови нацисти на дребно, а признава режима в Украйна by

Последни от България

Отиди Горе