Бойко Борисов: Ето така се яде гореща супа

в България

Новината е от преди часове.

Днес във Варна премиерът — слънце е заявил, че незабавно трябва да платим присъдата от € 620 000 000, плюс натрупаните до тук ежедневни неустойки от по € 167 000.

Това научаваме от няколко източника.

Нека се позовем на любимите “медии” на фондация ” Америка за (унищожаване на) България “?
Вестник “Дневник”:

“Правилното решение е дължимата сума за АЕЦ “Белене” да се плати веднага, каза министър-председателят Бойко Борисов по време на деветия летен университет на младежката структура на ГЕРБ във Варна, цитиран от радио “Фокус”.”

Към статията е приложено над един час видео, в което премиерът — мутра дава горното наставление. Същото видео е налично на стената му във Фейсбук.

Мутрата не обелва и дума за това, че все още не се е родил българинът, който един ден ще види и ще повЕрва, че въпросните реактори, за проваления проект АЕЦ “Белене” някога са били произведени и реално съществуват. Нито дума за това, че той заедно с отровната му Теменужка Петкова вече ТРЕТИ месец ни правят на абсолютни кретени и нарочно бавят ден след ден, през които се трупат вече десетки милиони. Нито дума, че този злокобен маскарад ще продължи още много дълго. Нито дума, че и той ще участва в последващото преразпределение на натрупаните стотици и милиарди.

На снимката, кадър от видеото, мутрата ни показва, как да процедираме ние.

Ако нещо не ви е ясно го питайте на стената му във Фейсбук. През останалото време спестявайте. Не прахосвайте! Един ден трябва да му платим горещата супа дето сега той ни сервира.

loading...
Бойко Борисов: Ето така се яде гореща супа by

Последни от България

Отиди Горе