Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Бойко Борисов: Ето така се яде гореща супа

в България
Loading...

Новината е от преди часове.

Днес във Варна премиерът — слънце е заявил, че незабавно трябва да платим присъдата от € 620 000 000, плюс натрупаните до тук ежедневни неустойки от по € 167 000.

Това научаваме от няколко източника.

Нека се позовем на любимите “медии” на фондация ” Америка за (унищожаване на) България “?
Вестник “Дневник”:

“Правилното решение е дължимата сума за АЕЦ “Белене” да се плати веднага, каза министър-председателят Бойко Борисов по време на деветия летен университет на младежката структура на ГЕРБ във Варна, цитиран от радио “Фокус”.”

Към статията е приложено над един час видео, в което премиерът — мутра дава горното наставление. Същото видео е налично на стената му във Фейсбук.

Мутрата не обелва и дума за това, че все още не се е родил българинът, който един ден ще види и ще повЕрва, че въпросните реактори, за проваления проект АЕЦ “Белене” някога са били произведени и реално съществуват. Нито дума за това, че той заедно с отровната му Теменужка Петкова вече ТРЕТИ месец ни правят на абсолютни кретени и нарочно бавят ден след ден, през които се трупат вече десетки милиони. Нито дума, че този злокобен маскарад ще продължи още много дълго. Нито дума, че и той ще участва в последващото преразпределение на натрупаните стотици и милиарди.

На снимката, кадър от видеото, мутрата ни показва, как да процедираме ние.

Ако нещо не ви е ясно го питайте на стената му във Фейсбук. През останалото време спестявайте. Не прахосвайте! Един ден трябва да му платим горещата супа дето сега той ни сервира.

Loading...

Последни от България

Отиди Горе