Бои ли се Гамизов от Марешки, за поста министър енерГЕПИка?

в България

Трябваха ми цели три дни, за да успея да разшифровам пост на енерГЕПИйния “експерт” Стефан Гамизов, на Фейсбук стената му, в който той за пореден път изразява нескрита загриженост за конструирането на новото правителство.

Не е тайна, че той или, па(т)ри(оти)чния му лидер Валери Симеонов са най-спряганите потенциални кандидати за поста министър енерГЕПИка.

Като се има предвид, че Гамизов, чрез патрона си Симеонов, е по-близо до кухнята на пазарлъците имаме основание да предполагаме, че преди три дни (04/04/2017 г.) нещо го е разтревожило.

Ето го и въпросния пост:

Разпознахте ли демона, който плаши “експерта” Гамизов? На мен ми се привижда призрака на Марешки, но може пък вие да виждате друго нещо?

Освен за пълнота на картината, рисуваща болните амбиции на Гамизов реших да публикувам и коментирам този пост, заради броя на харесванията под него. Това е повече от добър индикатор. От както следя болните му писания, а то продължава от години, до сега не съм забелязвал толкова малък брой матрял да се върже на словоблудството му. И реших да отбележа този позитивен елемент в разбулването на “бореца” Гамизов.

Смея да ви напомня, че за сега съм доказано първия, който зададе публично интересния въпрос “Ще ни натресат ли Гамизов за министър енерГЕПИка?” Много скоро ще разберем.

Георги Котев

котев

 

loading...
Бои ли се Гамизов от Марешки, за поста министър енерГЕПИка? by

Последни от България

Отиди Горе