Блог.БГ цензурира разкрития на престъпления срещу българоубийци

в България

Днес публикувах култовото разкритие “За какво Трайчо Трайков прибра € 70 000? ІІ“, но Блог.БГ са го свалили от класациите, за да не може то да стигне до по-широка публика. Това е абсолютно нагло посегателство върху свободата на словото, особено, когато става въпрос за престъпление в особено големи размери и засягащо абсолютно всички граждани на Република България, в това число и самите извършители на манипулацията – служители на групировката Инвестор.БГ.

Използвам случая дя им заявя, че много скоро ще се наложи да им поискам ОГРОМНА финансова компенсация за дългогодишните им манипулативни действия с блога ми, в полза на политико-енерГЕПИйната мафия. Компенсацията, която ще поискам и ще получа, ще бъде в ПЪТИ по-голяма от престъплението на Трайков, което сега се опитват да заметат под килима.

Манипулаторите, които пипат статиите ми НЯМАТ директни забележки или питания към мен! Нямат контра аргументи или опровержения на разкритията ми. Пипат с мазните си пръсти и си въобразяват, че ще им се размине.

Като и друг път съм казвал интернет пространството предлага огромни възможности, за да може всеки да изложи позицията си. Основната причина да не бързам да се изнеса от тук е да покажа истинското лице на групировката Инвестор.БГ. Зная кой стои зад нея и това не ми образува притеснения.

Блог.БГ цензурира разкрития на престъпления срещу българоубийци by

Последни от България

Отиди Горе