Бивш военен министър на Канада ще говори официално за извънземните

в Екзополитика
Loading...

Пол Хелиър (Paul Hellyer), който е бил министър на националната отбрана и помощник на министър-председателя, ще говори в Торонто – Канада, на открити дебати по въпроса за извънземните.

Още през март 2011 г. бившият военен № 1 на Канада хвърли бомбата и с това в смут целия свят, като категорично заяви:„Американските военни и учени са имали контакт с извънземни същества, които са им дали някои от технологиите си“.

bultimes.com писа за това – вижте още любопитни подорбонсти тук.

Това събитие предхожда “Публичното изслушване за разкрития” –  провокативни изявления в Сената за извънземни, което ще се проведе във Вашингтон през април. Хелиър ще говори за това, защо вярва в извънземните.

В ролята си  на министър на отбраната, той е получавал множество “доклади за неидентифицирани летящи обекти”, повечето от които, казва той, са ясно идентифицирани като природен феномен.

“Но аз лично мисля, че не всички от тези хора лъжат”, казва той. И през септември 2005 г.,  започва да говори по този въпрос.

Според Хеле, това е предизвикало учудени погледи, но добрата му репутация не позволила да му се случи нещо много негативно. Хелиър води открита  дискусия за извънземните, включително перспективата за избавяне на човечеството от изкопаемите горива, благодарение на безплатната енергия, получена от извънземните.

“Вярвам, че тази технология  вече я има на Земята, но се пази в тайна, за да могат тези от петролната индустрия да получават своите трилиони долари”, казва той. / snaiper-bg.net

Последни от Екзополитика

Отиди Горе