Бивш служител на НАСА призна, че по време на тайна мисия астронавтите са разговаряли с извънземни

в Любопитно

Бивш служител на НАСА: Видях срещата на хуманоиден извънземен с астронавти 

Бивш служител на НАСА твърди, че астронавти са разговаряли с извънземни

Според Кларк Маклеланд, бивш инженер от US National Space Research, по време на службата си е видял много странни и необясними неща, но един инцидент е засенчил всички други аномалии, взети заедно.

Маклеланд е бивш сътрудник на НАСА и инженер по космически полети, който е работил за космическите програми от „Меркурий“ през 1961 г. до началото на проекта на Международната космическа станция. Той се познава лично с астронавтите от първия ден и има някои невероятни свидетелства от  първа ръка и собствени наблюдения за НЛО.

Специалистът, който е работил в периода 1958-1992 г. в Kennedy Space Center, едва сега решил да сподели със световна общност стряскащата информация. Оказва се, че американските астронавти поне веднъж са се срещнали лице в лице с триметрови хуманоиди от друга планета! Маклеланд видял това със собствените си очи.

На своя уебсайт Кларк има  официално изявление. По-специално той пише:

„Аз, Кларк C. MakKlillend лично наблюдавах извънземен с височина от 8 до 9 инча в моите 27-инчови монитори за видео по време на дежурство в  Космическия център Кенеди, Launch Control Center (LCC).

Извънземният стоеше вертикално в товарния отсек на совалката и обсъждаше нещо с двама американски астронавти на НАСА! Аз също така забелязах на екрана си извънземен апарат, който се намираше на гърба на космическата совалка. Аз наблюдавах този инцидент  една минута и седем секунди. Доста време, за да запомня какво гледах. Това беше извънземен и  космически кораб, който не бе от Земята!

Един от моите познати по-късно се свърза с мен и каза, че той също е видял извънземен с височина  8 до 9 фута в бойното отделението на космическата совалка! Да, в нашата совалка! И двете мисии се отнасяха към тайните срещи на Министерството на отбраната (Пентагона) TOP SECRET (TS)! .

Аз съм експерт в областта на визуалната идентификация на всяко въздухоплавателно средство, създадено на човешката раса, независимо дали е тайна или друга конструкция.  Аз съм в състояние да разбера дали е извънземен кораб, когато го видя! „

Кларк съобщава, че   е написал три книги за да съобщи тази информация на останалата част от човечеството.

Според 85-годишния пенсионер, това се е случило в товарния отсек на совалка на НАСА. Aмериканецът предпочита да не назовава модела на кораба, годината на инцидента и имената на астронавтите, срещнали се с извънземните, от съображения за сигурност. Кларк бил в космическия център Кенеди и видял всичко, което се случва, на екрана. В товарния отсек на кораба внезапно се материализирал висок и слаб хуманоид, с височина около три метра.

След известно време там се появили и двама американски астронавти. Според Mаклеланд те се опитвали да бъдат спокойни, но ясно се виждало, че са много притеснени и уплашени. Камерата не била оборудвана с микрофон, така че инженерът не можел да чуе какво става в помещението, но той забелязал, че представителят на извънземната цивилизация обяснява нещо, жестикулирайки с горните крайници. Няколко минути по-късно астронавтите излезли от товарния отсек, вървейки с гърба напред, без да откъсват очи от пришълеца. Последният, след като астронавтите излезли, сякаш се изпарил.

Заслужава да се отбележи, че Maклеланд е считан за образцов и авторитетен служител на НАСА, който не е имал проблеми с психичното здраве, и не е използвал алкохол или наркотици. А и кой иначе би го взел на такава позиция?

Той се е срещал с много астронавти на НАСА и други страни в продължение на много години, и е участвал във военно- космически  програми от  1958 до 1992 г! Кларк казва, че не веднъж е  чували за много опити за наблюдения на извънземни,  включително и на Луната от астронавтите на НАСА.

loading...
Бивш служител на НАСА призна, че по време на тайна мисия астронавтите са разговаряли с извънземни by

Последни от Любопитно

Отиди Горе