Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Бивш офицер от ВВС на САЩ разказа за отвличане от извънземни

в Екзополитика
Loading...

Бившият офицер от Военновъздушните сили на САЩ Ниара Терела Айли твърди, че е отвличана  от извънземни рептилии. По това време тя е била на 25 години и е  работила като офицер за  радарно проследяване на полигона в Невада – Toнопа.

Това съобщиха редица западни медии, включително и mirror.co.uk metro.co.uk.

Всъщност  дори и под хипноза, тя може да си спомни много малко, защото има съмнения, че извънземните са изтрили  паметта й, дори и всички спомени  подсъзнанието (или са ги блокирали).

Но тя си спомня (в състояние на хипноза), че в рамките на няколко месеца е отвличана и водена на  Луната (!) около десет пъти. Това се случвало през нощта. Правили и инжекция в областта на шията, а след това тя ставала като зомби.

На Луната Ниара била принуждавана да работи, но по-често просто я изнасилвали и това обикновено  правил един от рептилите пред много „зрители“.

На естествения спътник на Земята на влечугите им  помагали за  изграждане на военна база така наречените „сиви извънземни“, но там имало и доста хора. Рептилиите  Айли описва като хуманоиди с опашки, жълти очи и вертикални зеници. И те били, според нея, много властни и жестоки.

В момента Ниара  живее в Колорадо с майка си. Нея  отдавна никой не я притеснява,  с изключение на уфолози, които идват за  да се консултират с нея по конкретни въпроси, свързани с извънземните,  и преди всичко за  рептилите.

НЕПОЗНАТО

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Loading...

Последни от Екзополитика

Отиди Горе