Binance тестват стейбълкойн обвързан с британския паунд

в Блокчейн/Крипто
Loading...

Голямата борса за криптовалути Binance тества стейбълкойн обвързан с британския паунд на своя блокчейн, Binance Chain, според публикация в Twitter на 3 юни.

Twitter потребителят CryptosBatman забеляза, че “$BGBP” се появи на платформата Binance.

Изпълнителният директор на Binance, Чанпен Джао, коментира туита, потвърждавайки, че стейбълкойн обезпечен с британския паунд е в тестовата фаза.

Джао беше “под обстрел” миналия месец заради публикуване на потенциални обратни транзакции (re-org) на борсата след хака, който доведе до загубата на $40 милиона. Джао се извини след инцидента, като каза:

Като се има предвид колко много говоря, понякога изричам грешните неща, като „reorg ”, за което се извинявам. Моето мнение е, че нашата постоянна и прозрачна комуникация ни отличава от “стария начин на вършене на работа”, особено в трудни времена.

По-късно през май, Джао поиска обезщетение от фирмата за рисков капитал, Sequoia Capital China, на основанието, че те нараняват неговата репутация и бизнес поради неправомерно издадена забрана срещу него през 2017 година.

Уебсайтът на децентрализираната борса на Binance (DEX) ще блокира достъпа на потребителите в СAЩ и 28 други страни от юли. В сайта също така се отбелязва, че опитът за достъп до Binance DEX от техния уебсайт няма да бъде възможен за потребители с IP адрес, свързан с една от забранените страни.

Потребителите обаче все още могат да се възползват от портфейлите, които поддържат Binance Chain, за използване на Binance DEX.

Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Блокчейн

Отиди Горе