Binance водят преговори с Facebook за проекта Libra

в Крипто
Loading...

Появиха се слухове, че крипто борсата Binance е в преговори с Facebook втв връзка с новия им дигитален актив. Отговорника за стратегията на борсата потвърди, че характерът на дискусията е свързан с добавяне на Libra към платформата.

Според ексклузивно интервю с Finance Magnates, служители на Binance се срещнаха със социалната медия Facebook във връзка с нейния набег в индустрията на крипто активите. Libra, която е планирана за пускане на пазара през 2020 г., беше тема на много дебати в криптовалутното пространство, тъй като първите официални подробности бяха представени за нея по-рано този месец.

Интервюто се проведе между медията и стратегическия ръководител на Binance по време на конференцията FinTech Junction в Тел Авив, Израел. По време на разговора, Джин Чао потвърди, че борсата за търговия с криптовалути всъщност е в дискусии с Facebook за тяхната стратегия по отношение на добавяне на очаквания актив към крипто борсите.

Ръководителят на стратегията заяви, че има голяма вероятност социалната медия да иска да види и вторичен пазар. Това вероятно би означавало, че токена ще се издава на борсови платформи като Binance и други.

Коментирайки напредъка на разговорите досега, Чао ги описа като „предварителен етап”. Той също така каза, че основните теми, обсъждани с Facebook досега, са свързани с инфраструктурата.

И накрая, Чао потвърди, че Binance наистина ще се интересува от предлагането на подходящи двойки за търговия – разбира се, ако се стигне до там.

Много анализатори на дигитални активи твърдят, че въвеждането на нови хора в Биткойн и други крипто активи ще бъде много по-лесно, когато имаме на разположение Libra. Има надежда, че сегашната бариера за влизане ще бъде намалена. Въпреки това, за да се случат нещата, Libra ще трябва да бъде изброена на борси като Binance.

Какво мислите? Ще видим ли как криптовалутата на Facebook бива добавена за търговия на борси от рода на Binance?

Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе