Белегът на Звяра: Започнаха да имплантират микрочиповете, засега само в Стокхолм

в СВЯТ

Основателят и главен изпълнителен директор на фирмата Epicenter Патрик Mестертон казва, че това е изключително удобно, защото микрочип с размер на оризово зърно служи, както и познатата на много офисни работници магнитна карта. С нейна помощ в бизнес центъра се отварят електронните ключалки на вратите, плаща се за обяда в заведението, използва се в копирния център и много други. Но защо да се носи такава карта, ако същото може да се направи с чип в ръката?

Процедурата прилича на обикновена ваксинацията в поликлиниката. Със специална спринцовка микрочипът се имплантира в ръката между палеца и показалеца. Процедурата трае само няколко минути, включително и дезинфекцията, и се изпълнява от Йован Остерлунд от компанията Biohax. Чиповете използват NFC- технологията, както в безконтактните карти и смартфоните с функция за безконтактни плащания.

С  процедурата за имплантиране на микрочип, с радост са се съгласили 150 човека, които работят в офисите на Epicenter. И те са напълно доволни! Вече не е нужно да носят със себе си електронен пропуск, ключове, кредитни карти, пари за автоматите за  кафе и закуски. Всичко това вече е в ръцете ви – или по-скоро, в дланта на ръката ви. Винаги. И тук вече се  повдига въпроса за личния живот, защото от чипа не можете  просто така да се отървете.

Чипът ще покаже на работодателя  кога    служителят идва в офиса и в колко си тръгва, кои стаи в сградата посещава и колко често, и дори какво си  купува в кафенето и вендинг машините. Разбира се, същите данни показват и корпоративните карти или смартфони, но ако е необходимо, те могат да бъдат оставени в офиса или у дома. С чипа това,  разбира се, е невъзможно. Но 150 човека това не ги плаши – за тях е  по-важно да отварят вратата с едно движение на ръката. /  НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

  • • “БЕЛЕГЪТ” Е ГОТОВ! А ВИЕ? Специален доклад: „Чип импланти“

 

  • • “КОНСПИРАЦИЯТА“, свърши. . .Идва истинско Време Разделно – Шокиращ документ!