България почерня

в България

Строим им лагери, рушим оградите, а те идват, за да разрушат нашия ген.
Не с оръжие, а с генетичен материал

2016г., София, Българи

Снимката, която виждате е направена в центъра на София, булевард „Витоша” . Ако скоро сте се разхождали, вероятно забелязвате, че централната улица все повече заприличва на някоя китна турска пресечка.

Мургави мъже, говорещи странни езици, оглеждащи българските граждани, основно дамите, са си направили „кътчета” по центъра, където се събират за раздумка.

Техните мургави жени пък, облечени с хиджаб, се разхождат спокойно из центъра и си пият кафето в луксозните ни кафенета.

Обикновено същите се подвизават в близост до бежанския лагер в “Овча Купел” или около района на Лъвов мост. Очевидно обаче се чувстват добре в нашата мила и приветлива Родина и си щъкат като свободни граждани на Републиката.

Ще каже някой – ама те нищо не са ни направи.

Аз пък ще ви кажа – ами да, ама да чакаме да ни направят, за да се вземат мерки и да стане ясно, че този хора нямат място в България?

Може би не виждате хората, които се събират пред джамията всеки ден. Може би вече не минавате покрай този район. Може би ви е страх.

Аз ще ви кажа – мургави мъже, с бира в ръка, без обувки седят и гледат всяка жена която мине покрай тях. Отдолу догоре. Провикват след нея някакви неща, от които се разбира само „хабиби”. Веднъж едно момиче, което говори арабски  каза, че по-добре да не знаем какво си говорят хората там. Склонна съм да й вярвам.

Макар че по погледите им личи. Те са друга култура. Те не трябва да бъдат в България. Те са мъже, научени да се отбраняват във всякакви ситуации- едни бягат от война, други идват, за да я предизвикат.

Те са мъже, според които мястото на жената е в къщата, забулена до очите. Тя е личност, но без права, абсолютно под тяхното ръководство.

Те не разбират европейските жени. Визията, боядисаните коси, изкуствени устни и тяхната свобода. Гледат късите рокли, поли и деколтета и им се иска да ги накажат. Защото са различни и защото си го просят (така се оправдават някой от изнасилвачите на жени в Германия).

Тези мъже обаче искат тези жени. И как иначе. Различното привлича. Сексът привлича. Впитите дънки, високите обувки.

За тях България е рай. Рай, който могат да превърнат в техен нов постоянен дом.

Строим им лагери, рушим оградите, а те идват, за да разрушат нашия ген. Не с оръжие, а с генетичен материал.

Където могат да заченат техните поредни деца.

Деца, родени в България с имена като Хасан, Ахмед, Фатме и други. Те ща са с българско гражданство, но няма да знаят нищо за България.

Освен едно.

Майките им ще бъдат българки. Поробени домакини, изнасилени, оженени на сила, изоставени с 4-5 чавета с имена от турските сериали.

Добре дошли в България, черната България- след само няколко десетилетия.

България, но не на Ботев и Левски, а на цигани, мигранти и тук-там зачатък на българския ген.

Помнете ми думите, те идват, за да изчезнем ние. И ще успеят, защото на нас не ни пука. Само малко ни е страх, но и това не е достатъчно.

Бих ви казала да бягате. Но не знам къде.

И може би вече е късно …

България почерня.

 

Адриана Аврамова , Nbox.bg


ГАЛЕРИЯ: ПОЛОЖЕНИЕТО В РОДОПИТЕ Е НЕОБРАТИМО !


ТОВА НЕ Е ПАКИСТАН, А БЪЛГАРИЯ (ВИДЕО)


ТОВА НЕ Е В ТУРЦИЯ, А В “БЪЛГАРИЯ“ (ВИДЕО)


ОФИЦИАЛНО: „Ислямска Държава“ вече ѝ в България

loading...
България почерня by

Последни от България

Отиди Горе