• PESHAKOFFSTUDIO-MUZIKA.png
  • 14125072_1418233678194064_6987418771478989866_o.jpg

Българин е поканен от ”SRL Networks London”

в България

Петър Симеонов е автор ѝ изследовател , основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник ѝ едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя.

Причината за поканата от SRL Networks London  е прослушване по повод саундтрака му от поредицата “Сериозно за НЛО“. Ето какво пише Петър Симеонов в социалната мрежа Фейсбук:

Един успех за България. Но не и за мен! Всичко е суета! Предпочитам да цепя дърва пред една колиба, за да стопля българите, отколкото да унищожа цяла гора, за да нахраня егото си!

саундтракът:

Българин е поканен от ''SRL Networks London'' by