Баичев изригна във Фейсбук: Николай Марков бил ”ЩАТСКА КУРВА”

в България
Nikolai Markov

преди 44 мин. ·

” Поради увеличения брой на индианци-зомбита, които атакуват отвсякъде и с всичко, длъжен съм да отговоря! Първо нашия български интерес в числа, конкретно и ясно за всички, след това любовта…

News 7/преди две години/ – “Искам да се обърна към американското и западните посолства да не си затварят за пореден път очите какво се случва в държавата.Нека ни помогнат за реални резултати и да се намесят, ако се налага, в нашата вътрешна сигурност и хора от управлението да отидат в затвора. Иначе сме на път отново да станем проруска република, заяви полк. Марков.”

Вижте първо по-долу снимката! Ако Русия каквото и да направи е винаги добра, а всички останали по презумция са задължително лоши, вие сте в интелектуален запек.
Абзацът в кавичките в поста горе е мое изявление във връзка с начина по който се подписа и ангажира българската държава с проектът “Южен поток”, когато евроатлантикът Борисов лично направи залог в КТБ цялата икономика на държавата, а Пеевски щеше да “строи” стратегическия газов поток! Как мислите, дали Русия е поискала точно Пеевски да бъде ключовия играч тук?

Това, което се случи в КТБ няма и не може да се разбере от нито един промит с безусловна любов към Русия или която и да е друга държава мозък!

Простоватия човек, макар с претенции, но всякаква липса на знания и факти около собствения си интерес е обикновен глупак, включително и за самите руснаци! Разликата между тия, които ще ме убиват като човек на ЦРУ, а други като човек на КГБ е тази, че аз не обичам държави или други народи! Уважавам ги и ще продължа да правя точно това. Когато имам нужда от любов, намирам реални адресати…” / Николай Марков, Фейсбук.

П.П. Видеото на полк. Николай Марков, излъчено на 5 март 2015 г., в ефира на News 7, в което той казва, цитат: “Искам да се обърна към американското и западните посолства да не си затварят за пореден път очите какво се случва в държавата. Нека ни помогнат за реални резултати и да се намесят, ако се налага, в нашата вътрешна сигурност и хора от управлението да отидат в затвора. Иначе сме на път отново да станем проруска република” е недостъпно. Изтрито. Профилите в youtube.com, които са го споделили ги няма, а страницата на телевизия News 7, която трябва да предоставя достъп до въпросното предаване е недостъпна.

 

loading...
Баичев изригна във Фейсбук: Николай Марков бил ''ЩАТСКА КУРВА'' by

Последни от България

Отиди Горе