Бъчварова: Нямам съществени грешки, имам пропуски, може би

в България

Не мисля, че имам съществени грешки”. Това заяви пред журналисти вътрешният министър Румяна Бъчварова

„Много работа е свършена. В коментарите не чух съществена забележка. Резултатите могат да се видят. Сравнение с периода, в който започнахме, е свършена много работа”, каза Бъчварова относно работата на правителството, цитирана от Нова телевизия.

Запитана дали подозира за нова реформа в МВР, Бъчварова посочи, че реформата си върви: „МВР работи изключително добре в момента. Вижте каква беше организацията на изборите, вижте тенденцията в разкриването на престъпността. Вижте колко добре работи ГДБОП”.

„Не мисля, че имам съществени грешки. Има пропуски, може би повече трябваше да се работи в парламента и да се обяснява смисълът на реформите. В много интензивен порядък подготвяхме законопроекта, имаше много работа в МВР. Това, което направихме на границата, е изключително добро в държавата ни, и то се вижда в Европа”, посочи вътрешният министър в оставка.

Относно това дали се вижда отново на този пост, силовият министър в оставка заяви, че пред себе си вижда само изборите. Според нея кабинетът „Борисов 2” безспорно е бил успешен. / ГЛАСОВЕ

Ето за какво били пръстовите отпечатъци при търговците на здраве: Ще даваме отпечатъци и ДНК на САЩ!

loading...
Бъчварова: Нямам съществени грешки, имам пропуски, може би by

Последни от България

Отиди Горе