Бабата-канибал показа как е отрязала и сварила главата на последната си жертва (ВИДЕО)

в Свят
Loading...
Руската пенсионерка, известна още с прякора „бабата изкормвач”, призна в страховити самопризнания как е сварявала отрязаните глави и ръце на своята последна жертва, след като разчленила тялото й. 68-годишната Тамара Самсонова от Санкт Петербург е заподозряна в убийството на най-малко 11 души в рамките на две десетилетия.

В светилната на новите разкрития от вчера, тя разказа на следователите как е сложила приспивателно в храната на 79-годишната Валентина Уланова, от което жената се свлякла на пода. Мотив за престъплението на Тамара станало нежеланието на Валентина повече да дели апартамента си с нея.

„Прибрах се у дома и сложил цяла опаковка Phenazepamum – 50 хапчета – в салатата й. Тя я хареса много. Събудих се около 02:00 часа, а тя лежеше на пода. Започнах да я режа на парчета”, разказа убийцата на следователите, пише „Комсомолская правда”. „Трудно я занесох до банята, тя беше дебела и тежка. Затова направих всичко в кухнята, където тя лежеше”, каза още Тамара.

По време на следствения експеримент по възстановяването на убийството, Тамара е разказала още на следователите, че е нарязала тялото на Уланова с трион, който тя взела назаем от съседи преди години. Първо отрязала главата, която сложила в голяма тенджера и сварила.

Според една от версиите Тамара е канибал, но от полицията допускат, че бабата е сварила главата и ръцете на жертвата, за да скрие самоличността и, когато изхвърли останките й. По-рано пък бяха разпространени смразяващи кръвта кадри как пенсионерката изнася тенджера от дома си.

Тамара също е разказала как е увила разчлененото тяло на Уланова в пердета и ги е сложила в чанти, преди да ги изнесе и изхвърли близо до езерце. „Успяла е да занесе бедрата и останалата част от краката само до най-близкия двор”, пише изданието, сдобило се със самопризнанията на бабата. „Тамара е сварила главата и ръцете на жената в голяма тенджера. Главата, ръцете и всичките вътрешни органи все още не са намерени от полицията. На Тамара са й били необходими два часа, за да се справи с всичко”, пише още вестникът.

Самсонова още е признала пред полицаите, че е убила двама наематели, които са живеели заедно с нея в миналото, като ги е упоила, а след това и разчленила. / БЛИЦ

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе