Aстронавт на НАСА е видял мъртви извънземни в неизвестен филм за катастрофиралия НЛО в Розуел

в Екзополитика
Loading...

Все повече свидетели твърдят, че инцидентът в Розуел е реален

 Появиха се  нови данни за това , че астронавтът на НАСА подполковник Елисън Онизука  е виждал кадри с  мъртви извънземни, с които са експериментирали в Розуел, пише yournewswire.com

Според бившия оператор на космически апарати на НАСА К. McClelland, Онизука  му е разказал малко преди смъртта си. че е видял тревожни кадри с мъртви извънземни. които били с хуманоидна форма. и това е било част от психологическите тестове за оценка на астронавтите на НАСА в този момент.

В статия, озаглавена “Разкриване на информация за извънземните“. McClelland твърди: ”Всички те са били поразени, когато на екрана се появил обект, подобен на стая за медицински преглед. и върху плочите се виждали малки тела.”

Той чул няколко развълнувани коментари на другите офицери, седнали до него. Малките, странно изглеждащи същества, с хуманоидна форма, изглеждали подобни на тези, описани от предполагаемите свидетели на знаменитото място на катастрофата в Розуел в югозападната част на САЩ през 1947 г.

”Те всички имали големи глави, големи очи, слаби торсове, ръце и крака. Изглеждаше, че те не са със земен произход.”

В статията си McClelland твърди: Защо НАСА е показвала на астронавтите филм  с трупове на извънземни е неясно. Макар че  McClelland счита, че това  може да бил  някакъв психологически тест, за да се види как астронавтите ще реагират на такива кадри.

McClelland, разбира се, често е критикуван  за някои от неговите странни изявления в миналото. И, въпреки, че той твърди, че е бивш SCO (оператор на космически кораб на НАСА), бившият сътрудник не фигурира на интернет страниците на НАСА и други подобни държавни агенции, които правят записи на  такива лица.

Дали  всъщност причината е, че той никога не е бил астронавт,  или правителството е премахнало всички официални записи,  остава спорен въпрос. McClelland обяснява  отсъствието си  в официалните документи на правителствени агенции на своята интернет страница:

“Историята се създава, манипулира се и се пише от тези, които са най-вече от победоносната част от нацията, която има висше политическо и особено военно господство. Всякаква истина, която има и най-малкият потенциал да отслаби тяхната тотална доминация над масите, не се допуска“.

McClelland в своя запис привежда писмените показания на бивши астронавти, които са изброени на уебсайта на НАСА. Свидетелите твърдят, че той наистина е работил за НАСА в някакво качество. Той също така е далече и от бившия служител на НАСА, който твърди. че е видял доказателства за съществуването на  извънземни, някои от които са били астронавти.

Броят на историите, свързани с инцидента в Розуел, са се натрупали много, и освен свидетелите, които са видели катастрофата в момента на инцидента, все повече и повече хора проговорят през годините и твърдят, че са видели кадри от аутопсията на извънземните, техните тела и мястото на катастрофата.

Смята се, че останките на извънземните, които се разбиват в Розуел, са били закарани в Зона 51,  най-секретната военна база на САЩ, разположена в пустинята Невада.

Военните тогава  твърдят, че разбилият се  кораб е  бил просто един балон, но наскоро признаха, че балонът всъщност се е използвал за мониторинг на ядрени опити.

 НЕПОЗНАТО

Преди смъртта си американски учен записал видео за извънземните на Земята (ВИДЕО)

 

Последни от Екзополитика

Отиди Горе