Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Антихристът вилнее със страшна сила в Християнска Европа

в Свят
Loading...

Европейски Халифат във Франция
Започнаха да разрушават християнските църкви!

Случващото се на Запад няма как да бъде наречено по друг начин освен умишлен саботаж на християнството.

Исторически здания на християнски църкви не се реконструират или преминават фиктивен ремонт, за да могат средствата за тях да бъдат отписани, а след известно време сградите да бъдат разрушени.

Сумите се пренасочват за щедро финансиране на строежа на джамии за „новите европейци“.

Пример е църквата Св. Жак в Абвил, построена през 1878 г.
През февруари миналата година властите обявяват че сградата е в аварийно състояние, малко след което я разрушават.
Така изглежда църквата на старите фотографии:
  А така се отнасят с ”аварийните конструкции”:
 Така изглежда църквата днес:
Разрушаване на друга френска църква:
Разрушаване на камбанарията на църквата Св. Блейз:
Според блогърите списъкът с разрушаваните църкви продължава да расте. Духовенството, организациите по опазване на паметниците на културата и обикновените хора са безсилни да повлияят на случващото се. Действащото в страната законодателство не е на тяхна страна.
След приемането през 1905 г. на френския закон “За разделението на църквата от държавата”, повечето от храмовете са станали собственост на или държавата или общините, а религиозните общности са придобили статут на ползватели.
На фона на приемането на закона за еднополовите бракове, разрушаването на църкви изглежда като поредна насилствена атака срещу християнските ценности.
В същото време, Саудитска Арабия, която отказва да приеме на своя територия и един бежанец, предлага да се погрижи за религиозния комфорт на прииждащите в Европа последователи на исляма като на мястото на църквите построи джамии.

Властите на европейските страни очевидно също са солидарни с религиозните нужди на новодошлите, които се оказват за момента тяхна най-голяма грижа.

Куче Патриот

 

ПО ТЕМАТА

Материал за размисъл: След 1990 г. в Русия са възстановени и построени нови над 25 хиляди християнски църкви. Сега, през 2016 г. във Франция са предвидени за разрушаване 2800 християнски църкви. Ако някой желае да размишлява, може да се запита: “Защо?”

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Ционисткият план Калерги за унищожаване на бялата раса (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

 

Последни от Свят

Отиди Горе