Антибългарски хелзинкски комитет

в България

ГАВРА: Гнусните дегенерати от Антибългарския Хелзински Комитет номинираха за “Човек на Годината 2015” убиец !

Приятели, за съжаление днес за пореден път станахме свидетели на нещо, което едва ли може да се случи в друга или поне в нормална държава. МЕКОТЕЛИТЕ от Анти-Български Хелзински Комитет са номинирали в тяхната измислена класация “Човек на Годината 2015”, не кой да е, а убиецът на Анди – Джок Полфрийман.

След като председателя на БХК защитаваше правата на педофилите, след като същите те защитаваха в Страсбург Ахмед Муса, чието мото е: ”Поклон пред тези, които режат глави” и който бе осъден на 3 години за проповядване на радикален ислям, след като защитаваха братя Юзеирови, които издигнаха паметници на турски освободители в България и бяха осъдени за проповядване на омраза, сега същите без капка свян номинират за човек на годината анархиста-убиец на български младеж насред столицата на България.

Едва ли могат да се намерят нормални думи, с които да опишем тази гавра с българския народ, с нас и България като цяло.

Затова не мислим да хабим думите си за тези примати.
Български Хелзински Комитет е една доказано престъпна организация, спонсорирана от доказано престъпни чуждестранни групировки, която под мотото „да бъдем толерантни” е прекрасен инструмент в ръцете на съмнителни елементи със съмнителни цели.

Номинацията им на Джок Полфрийман за човек на годината преля и без това пълната догоре чаша на търпението ни.

Държавата в лицето на прокуратурата нито веднъж не реши за нужно да разбере кой стои зад смешните физиономии в този т.н. комитет и какви са реалните цели и задачи пред него.

Вместо това цялата власт в тази държава разследва кой се е осмелил да запали факла на футболен мач.

Ние призоваваме за пълна забрана на тази антибългарска организация и за пълно разследване на хората, стоящи зад нея.

А ние, ние ще направим всичко по силите ни да изпратим БХК при черните души!

НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!

източник: South Division

п.п. ”Човек на годината” се организира от БХК

Кои са БХК? Кои са свързаните с тях организации? Каква е целта на тяхната политика? От къде се финансират? За да разберете истината, следвайте парите

Лесно е да се разбере кой ги финансира. Те не крият донорите си, понеже знаят, че малцина ще тръгнат да ги разследват и да установят антибългарската и като цяло антихуманната дейност, която осъществяват, не само в България, а и в целия свят. Не е трудно да се види, че финансиращите организации имат сходни цели и разполагат с огромен капитал за осъществяването им. И тук възниква въпросът – защо няма никакви положителни резултати от дейността им? Дали пък резултатите не са точно такива, каквито са искали да бъдат онези, които дават парите?

Българският хелзинкски комитет (БХК) има тесни връзки с Институт „Отворено общество“ на Джордж Сорос и свързани с него организации. А какво е Отворено общество? Има многобройни национални и интернационални версии на института „Отворено общество”. Те са изключително гъвкав стратегически инструмент за мощни геополитически влияния в отделните национални държави в Централна и Източна Европа и развиващия се свят. Тук без излишно суетене следва да отметнем завесата на тотални медийни манипулации и да го кажем направо — става дума за разлагащи влияния, разрушаване на традиционната национална културна, образователна и демографска инфраструктура, провеждане на системни и педантични глобализационни „активни мероприятия”, водещи логично до национален разпад и вкарване на съответните нации в мрежата на неоколониалистите на западните метрополии.

Тук можете да видите настоящите донори на БХК или по-точно казано: организациите, които им плащат за да работят по програмите си: НАСТОЯЩИ ДОНОРИ

БХК също така са получавали сериозни по размер дарения от Американската агенция за международно развитие (USAID) – широко известно на света формирование на американското разузнаване, имащо за цел, под маската на легитимността, да предизвиква културно и политическа дестабилизация в множество държави.

Уилям Блум (известен американски счетоводител, държавен служител, журналист и компютърен програмист) каза, че през 1960 и началото на 1970г. USAID са поддържали тесни работни отношения с ЦРУ, и служителите на агенцията често са били пращани в чужбина под прикритието на USAID“.

Службата за обществена безопасност (OPS) е правителствена агенция на САЩ, създадена през 1957 г. от американския президент Дуайт Айзенхауер да се обучават полицейски сили на съюзниците на САЩ. Тя официално е част от USAID, и e близка до Централното разузнавателно управление (ЦРУ). Екипи за обучение на полицаи са били пращани до Южен Виетнам, Иран, Тайван, Бразилия, Уругвай и Гърция. Били са провеждани курсове на френски, испански и английски език за целта. Според документ на ЦРУ от 1973г., разкрит в бижутерско семейство, са били обучавани годишно около 700 полицейски служители, включително как да боравят с взривни вещества, изтезания и др. Повече ТУК. Интересното е, че шефа на БХК – Красимир Кънев е автор на книга със заглавие „Защита от изтезания“, което доказва как се прикриват в тези организации.

Folha de São Paulo, най-големият вестник в Бразилия, обвини USAID, че се намесва във вътрешните политики по начин, чрез който да се възползват десните партии. USAID похарчили 95 000 американски долара през 2005 г. на семинар в бразилския конгрес за насърчаването на разни съмнителни реформи. Според документи на USAID, придобити от Folha по „Закона за свобода на информацията“, семинарът е бил планиран така, че да съвпадне с навечерието на преговорите в Конгреса.

През лятото на 2012 г., страните от АЛБА (Венецуела, Куба, Еквадор, Боливия, Никарагуа, Сейнт Винсент и Гренадини, Република Доминика, Антигуа Барбуда) призоваха членовете си да изгонят USAID от техните страни – ALBA Expels USAID from Member Countries

Разбираме и от някои от нашите български медии, че USAID са били гонени от редица държави по света: Русия изгони USAID и Ево Моралес изгони хората на USAID от Боливия

БХК не е защитил правата на нито един етнически българин (с изключение на хора, които действат по поръчка на свързани организации), но за сметка на това, редовно съдят България за дискриминация, нарушени права на малцинствата и индивиди с джендър идентичности. Особено са загрижени и за правата на педофилите, както виждаме от един дебат с Красимир Кънев, учредител и председател на БХК:

Ако в практиката им изобщо е имало някаква справедлива кауза, тя е била за прикритие на основната им дейност.

Някои членове от екипа на БХК бяха замесени в така наречената „Харта2013

чрез която се опитаха да прокарат идеалите на своите работодатели – едрия капитал на Запада.

През 2004 г. БХК защитава джихадиста Ахмед Муса Ахмед в Страсбург, чието мото е: „Поклон пред тези, които режат глави“ – същите думи джихадистът е използвал и през 2007 г. на местна сватба, свидетелстват хора. Съдът в Пазарджик осъжда Ахмед Ахмед същата година на три години лишаване от свобода условно и на 1000 лв. глоба заради проповядване на „радикален ислям, на антидемократична идеология и насилствено изменение на установения държавен строй, опетняване знамето на Република България и проповядване на расова, национална и религиозна вражда и омраза“. БХК определя действията на Ахмед Ахмед като „мирни“, а присъдата срещу него като  „дискриминационна“.

БХК са големи защитници и на братя Юзеирови, които издигаха паметници на турски освободители в България. След неуспешния опит да основат партия „Отоман“ в Шумен, братята Али и Юзеир Юзеирови получиха обвинения от прокуратурата за проповядване на омраза на религиозна основа.

БХК също така водят дела в защита на сепаратистите от ОМО Илинден. Съдят България за нарушаване правата на експулсирани лица. Подават жалба пред ВАС срещу Столична община, заради забраната за каруци по пътищата на София и т.н.

Българския народ няма никаква вина за нещо, което не е зависело от него, но въпреки това БХК заедно със знайни и незнайни еврейски активисти и политици в България обвиниха страната ни в депортирането на 11 838 евреи от Вардарска Македония, Беломорска Тракия и Пирот към германските концлагери в Полша. По този начин публично чрез много организации, писатели и др. започнаха да прокарват някакви предразсъдъци и вина в българите, както го правят и в други държави различни про-еврейски организации.

Прочетете една различна версия за тази война и нейните лагери на „смъртта“, за да се убедите, че всички разследвали концлагерите с газовите камери казват, че не е възможно да са били обгазявани и убивани толкова много хора, това е чиста за времето си военна и днешна еврейска пропаганда – Един различен поглед върху Холокоста

Ето тук можете да видите един от „експертите“ и председател на мозъчния тръст Център за либерални стратегии (ЦЛС), Румен Аврамов, който пробутва публично вината в българите за пращането на някакви евреи към Полша:

Тук също влиза и известната еврейка-ционистка, политика Леа Коен, която няма как да не споменем тъй като е една от най-видните българомразци известна по нашите земи. Ето какво пише тя в сайта на БХК – Леа Коен: Българските историци не предложиха убедителна версия за съдбата на евреите

БХК са престъпна организация, която под мотото „да бъдем толерантни”, е прекрасен инструмент при унищожението и геноцида на една нация. Но защо никой не ги е спрял досега? Нито едно правителство, нито една служба или прокуратурата?

loading...
Антибългарски хелзинкски комитет by

Последни от България

Отиди Горе