Anonymous: NASA ще обяви откриването на извънземен живот (ВИДЕО)

в Любопитно

Групата активни хакери  Anonymous твърди, че НАСА е на крачка от обявяването на съществуването на разумен  извънземен живот, пише yournewswire.com.

Според Anonymous представителят на НАСА, професор Томас Зурбххен, е заявил че оповестяването на информацията е неизбежно на едно от следващите заседания на Комисията на САЩ по наука, космос и технологии.

Unilad.co.uk съобщава: Според видеото, професор Зурбуден е казал:

Нашата цивилизация е на прага на намирането на доказателства за извънземен живот в Космоса.

Като се вземат предвид всички различни дейности и мисии, които се занимават с търсенето на извънземен живот, ние сме на прага на обявяването на едно от най-дълбоките, безпрецедентни открития в историята.

Anonymous добавят, че професор Зурбрухен се позовава на всички най-нови достижения на NASA в търсенето на извънземен живот, като например наличието на водород на спътника на Сатурн – Енцелад.

На официалния си уебсайт Anonymous пишат:

Вероятно, доказателството свидетелства за това, че нещо се случва в небето над нас.

Това ще означава скъпи космически кораби и непрекъснат поток от данъци. А “Черните“ бюджети за милиарди долари биха имали смисъл, ако има нещо повече, отколкото ни се струва на пръв поглед и каквото е известно на обществеността. 

 НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

 

loading...
Anonymous: NASA ще обяви откриването на извънземен живот (ВИДЕО) by

Последни от Любопитно

Отиди Горе