Андрей Слабаков: Да разстрелваме бежанците!

в България

Бурни дебати развързаха в ефира на “Челюсти” на Нова телевизия двама режисьори Андрей Слабаков и Нидал Алгафари. Повод за разгорещения дебат беше дали трябва да се затворят границите ни за емигранти.

“Да се направят едни много приятни лагери. Да се сложат в тях всички емигранти. Тези, които са наистина са бежанци, които ще са около 2%, да ги пуснем. Отаналите  ги стреляме”, каза Андрей Слабаков.

“Стрелянето беше по време на един друг режим. Бежанците в по-голямата им част седят на границата между Турция и Сирия, чакат нещата да се оправят и да си се върнат по домовете. Останалите, които минават границите, са от други страни. Те са намерили мекото на баницата, и по този начин са решили да отидат на по-висок стандарт в Западна Европа. Ние не сме заплашени от така наречената бежанска вълна, защото никой не иска да остава тук. Нашият нисък стандарт не ги устройва”, контрира Нидал Алгафари. 

“Аз съм бил емигрант. И превеждах на българи, които твърдяха, че са политически емигранти. Напълних Щатите с всякакъв вид хора, бедна им е фантазията. Знам какво е”, призна Слабаков.

“Арабите, които живеят в гета в Европа, обикновено са мачкани. Знам го по себе си – наричат ме “мръсен арабин”, “резняк” и какъв ли не. Като го обиждат така един човек, в един момент му избиват чевиите и тръгва да си отмъщава. Не го оправдавам, но казвам как се ражда насилието”, каза Алгафари. Слабаков контрира, че проблемът е, че хората не искат да се интегрират. И даде за пример, че някои мюсюлмани идвали с четирите си жени в християнска Европа. “Тук е прието да имаш една съпруга и толкова”, отсече Слабаков. “Е какво да ги прави този човек съпругите? Ами ние си имаме по една жена, защото сме християни. Ама имаме и други”, пошегува се Алгафари. Слабаков предложи мюсюлманите да запазват една от жените си за съпруга, останалите да ги обявят за любовници.

Източник: retro.bg

 

loading...
Андрей Слабаков: Да разстрелваме бежанците! by

Последни от България

Отиди Горе