Акад. Петър Иванов: Лансират се идеи за присъединяване на части от България към ислямска Турция

в България

ДЕАТАТЮРКВАНЕТО НА ТУРЦИЯ И ПРЕВРЪЩАНЕТО Й В ДЕСПОТИЧЕН СУЛТАНАТ – НАСЛЕДНИК НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ – Е ЧАСТ ОТ ОБЩИЯ ПЛАН НА ИСЛЯМА ЗА ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ЕВРОПА

В Корана има преки указания за инвазията на исляма.

Още във втората сура по отношение на неверниците, неизповядващи ислям, се настоява: „И се сражавайте с тях, докато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах” (2:193), а в сурата „Нух” даже има молитва към Аллах: „Господи мой, не оставяй на земята нито един неверник!” (71:26), в смисъл нито един немюсюлманин, нито един християнин, будист, юдаист и др.

Мисля, че точно тази цел е главната движеща сила на исляма, на самото съществуване и функциониране на Ислямска държава, на трансмутацията на съседна Турция в посока на отказ от реформите на Кемал Ататюрк.

От тероризма на Ислямска държава и Ал Кайда до етническите процеси в редица страни на Балканския полуостров, белязани с ислямизиране на цели етнически групи и географски региони (Косово, Албания, Македония, България и др.), белязани с всякакви конфликти и кървави войни, от политиката на богатите арабски страни за подкрепа на ислямизирането на редица европейски социални общности до позицията на Европейския съюз в областта на приема на емигранти мюсюлмани от целия източен свят (35-40 милиона турци-мюсюлмани), от усиленото строителство на джамии в християнските страни, включително и България (2 500 нови джамии), до заповедта на Ердоган „Всяко мюсюлманско семейство – с 5 деца най-малко!“, всичко, всичко е в полза на въпросния план за завладяване на Европа от исляма.

Този план работи и в България.

Отдавна се лансират идеи за присъединяване на части от отечеството ни към ислямска Турция.

Национални телевизии ни заливат предимно безконечни турски сериали, пропагандират турски културни (ислямски) ценности, „запознават” ни с турския (ислямския) начин на живот, като че ли той е изключително важен за нашето европейско християнско бъдеще.

Българската академия на науките в последно време определено проявява необясним афинитет към фактори, които са пряко свързани с исляма и с турцизирането на България.

БАН покани у нас и награди за принос (?!) в науката и образованието турския патриарх, който предяви абсурдни претенции към страната, проведе тържествена промоция на книгата „Стратегическа дълбочина” на Ахмед Давутоглу, която представлява агресивна доктрина на османизма.

БАН покани в Мраморната зала главния мюфтия Мустафа Хаджи да чете публични лекции за Ислямска държава и за радикалния ислям (БАН никога не е канила наш патриарх да чете лекции).

„Учени” от три института на БАН публично обявиха по най-скандален начин, че петвековното ни турско робство не било робство; „изразът турско робство е терминологично непригоден” а петвековното ни робство според тях не било робство, а било любезно съжителство.

В този смисъл България грижливо и усърдно се подготвя да е първият полигон за осъществяване на глобалния план на исляма за завладяването на Европа.

Акад. Петър Иванов,
Демографски център към БАНИ

 

Акад. Петър Иванов е директор на Демографския институт към Българската академия за наука и изкуства (БАНИ)

 Още от Акад. Иванов:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Акад. Петър Иванов: Лансират се идеи за присъединяване на части от България към ислямска Турция by

Последни от България

Много смешен плач

От няколко дни видни представители на софийската десница вдигат неописуем шум. Става дума
Отиди Горе