Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Акад. Петър Иванов: “Българските” институции участват в турцизацията на България

в България
Loading...

Акцията за турцизиране на БГ не е само на ДОСТ-а на одъртелия и оглупял поради това агент Павел, побратим на агент Сава, и на братска Турция, а има огромна дълбинна основа и могъща подкрепа от “български” институции и външни фактори, която е 7/8 от антибългарския айсберг.
Ето кои са те и какво вършат за турцизирането:

1. БАН
а.) Официално отрича турското робство, не било робство, а било “съжителство” и “владичество”;
б.) БАН покани турския патриарх Вартоломей, който ни обяви за крадци на икони, и го удостои с академична степен, българският патриарх е игнориран напълно;
в.) Главният мюфтия чете лекция за радикалния ислям в Мраморната зала на БАН и беше аплодиран;
г.) БАН промотира, обсъди, похвали и рекламира антибългарското съчинение “Стратегическата дълбочина” на Ахмед Давутоглу, в което се твърди, че БГ принадлежи на Турция и др.

2. МОН
а.) Назначените от ДПС “специалисти” по образованието полека-лека премахнаха възрожденските творби на Чинтулов, Ботев, Вазов и др., премахнаха фолклора (“Даваш ли, даваш, Балканджи Йово” и др.) от учебниците по литература;
б. Беше фалшифицирана истината за петвековното турско робство в обучението по история, било “присъствие” и сме били живеели много щастливо;
в.) МОН допусна обучение по ислям в християнска България, осъществявано от незаконни училища;
г.) МОН фактически подкрепя дейността на Висшия ислямски институт в София и Филиала на Анадолския университет в Пловдив, които са незаконни и др.

3. НСИ
а.) Игнорира етническата структура на населението на България.
б.) Крие и фалшифицира статистически данни за състоянието и динамиката на малцинствата, циганите боли само 320 000 и рязко намалявали.

4. СЕМ
а.) Фактически подкрепя и стимулира турската имперска пропаганда и рекламирането на Турция в националния ефир от националните и от частните електронни медии, в част от които турските програми в праймтайма са над 80%.
б.) Всички телевизии с малки изключения предлагат главно турски сериали и др.

5. КНИГОИЗДАТЕЛСТВАТА
Процентът на издаваната финансирана от турските служби турска литература е по-голям от общия процент на всички останали литератури.

6. ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ.
а.) Толерира години (десетилетия) наред пропагандната инвазия на Турция;
б.) Не се трогва от липсата на Национална доктрина;
в.) Неефективна дейност в продължение на десетилетия в областта на външната политика на Балканите;
г.) Допуска доминирането във всички власт и държавни институции на неконституционни етнически партии (ДПС, Евророма, сега ДОСТ и др.)

7. МЕСТНАТА ВЛАСТ
В БГ в момента има 1300 джамии, разрешени от общините. На първо място в Европа по относителен брой спрямо мюсюлманите. Действащите християнски църкви са около 1000.

8. СВЕТИЯ СИНОД
Синодалните старци са 15, 13 от тях са агенти на ДС, Патриархът е агент Симеонов, с чин подполковник на ДС. Тези хора обявиха официално целия християнски свят (католици, протестанти) за еретици и разколници, искат покаяние пред агент Симеонов, само и само да угодят на турския патриарх Вартоломей в битката му срещу православието и руския патриарх Кирил, който се срещна с Папата. На практика Синодът на ДС ни противопоставя на целия свят в полза на Турция. Това е безпримерен идиотизъм.

9. РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ
Реставрирането на турската империя е национална доктрина и основна цел на комшиите. Средствата спрямо България са много, влючително бежанците-мюсюлмани, културната инвазия, икономически механизми, закупуване на земи, политически лостове (ДПС, ДОСТ) и др.

10. ВСИЧКИ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ.
Пълно униние и премирение с намаляването и изчезването на българския етнос и замяната му с ислямизирани цигани, турци и имигранти.

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

акад. Петър Иванов, Демографски център към БАНИ

Акад. Петър Иванов е директор на Демографския институт към Българската академия за наука и изкуства (БАНИ)

Последни от България

Отиди Горе