Акад. П. Иванов: Болният мозък на СолоМунчо Паси иска война

в Некатегоризирани

СОЛОМУНЧО ПАСИ ИСКА ВОЙНА

Болният мозък на ексцентрика СолоМунчо Паси, известен главно с мръсното си очукано трабантче, с женитбата с много по-младата си секретарка и с проклятието си „Майната му на православието!“ роди поредни нови тъпизми. Ето ги дословно:

„Погледнете вестникарското заглавие с думите на премиера: “Мир с война не се прави”, които вече не са само тревожни, а направо плашещи!
Кой голям поход на злото е бил спрян без сила, само с молитви…
Защитата на реда изисква денонощни грижи, докато хаосът процъфтява много добре от само себе си. Затова няма как да не се тревожим, когато г-н Борисов казва, че искал яхти, а не флотилии в Черно море.
Тази молитва е подходяща за свещеник или председател на яхт клуб, а не за председател на Министерски съвет.“

Всеки разумен човек може да си направи своите изводи какво защитава и какво иска Пасито, то иска „сила“, дрънкане на оръжия, военни флотилии (а не мирни яхти, както иска премиерът) в Черно море, война, битки, мор и т.н. Пасито не е съгласно, че не ни е нужна война. То иска война.

Освен това си мисли, че обижда
Бойко Борисов, като казва, че изричал християнски молитви за мир и любов, подходящи за свещеник, добавя „или за председател на яхт клуб“, пропускайки да се осведоми, че там, в яхт клубовете, правят едни други работи, СолоМунчо, не четат молитви.
Войнствеността на Пасито е хиперкомпенсация за гнусното му връзкарско (баща му е комунист-номенклатурчик) изкръшкване от задължителната военна служба и за очевидното доминиране на Анимата (женскостта) в неговата толкова пикантна личност.

„Разстоянието между очите на всички нормални хора е 30-33 мм. Ако е по-малко, това е сигурен белег на дегенерация, умствена ретардация (изоставане) и на ред други сериозни генетични увреждания, даващи отражение върху мисловната дейност и поведението на пациента.“ – пише в 3-тия том на моята Приложна психотерапия. / Акад. Петър Иванов

Акад. Петър Иванов е директор на Демографския институт към Българската академия за наука и изкуства (БАНИ)