Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

АЕЦ “Козлодуй” става “Свети Георги”

в България
Loading...

Това намерение прозира от публикувано вчера (4-ти май, 33 часа преди светлия празник Гергьовден) У-НИ-КАЛ-НО и без прецедент в 42 годишната история на предприятието съобщение, на уеб-страницата и. От него става ясно, че ядрената мафия започва жестока и безпощадна борба, на живот и смърт с … КО-РУП-ЦИ-Я-ТА! Оригиналното съобщение можете да видите ТУК.
И то изглежда ето така (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху него):

Ядрената мафия да бори корупцията е все едно глутница вълци да пази стадо овце? Както и да е, друг път ще ви разказвам, как точно ще става тази “борба”. Сега по-интересното е, че този исторически момент не мина без сътресения. Първоначално страничката “Антикорупция” беше предвидена и започнала да се инсталира като част от страница “Актуално”, а не както виждате по-горе – в “За централата”:

След минути ядрената мафия реши, че борбата с корупцията не е актуална тема и я преместиха в 9-та глуха. Но смущенията и момините вълнения не приключиха до тук. Историческото събитие така разтресе уеб-страницата на предприятието, че за няколко минути даже изчезнаха индикаторите, отразяващи натоварването на двата блока, в реално време:

Нормално тук стои индикатор, като този, който напоследък ви показах в “ЧУДО! (допълнена)“. А вчера данните за елктропроизводството бяха пропаднали. Дано само някой от “борците” с корупцията не го е хванал инфаркт?

От днес АЕЦ-а започва да бори корупцията и когато се справи, като Свети Георги, който уби ламята, заслужено ще се прекръсти. Дали ще сме живи да видим?

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Последни от България

Гласувайте за нашето момиче!

Loading... Масмедиите мълчат, че впечатляващата с душевност, интелигентност, способности и неподправена българска
Отиди Горе