А всъщност човекът от снимката е с поне две висши …. Или поне така е в територията наречена все още България?

в България

Шокираща статистика: Всеки четвърти клошар е висшист!
Армия от висшисти атакува всеки ден кофите за боклук в страната. Сред клошарите има лекари, учители, пианисти и дори ядрени физици, съобщава „Телеграф”.
Ако съберем всички бездомници с дипломи, ще напълним поне един университет с висококвалифицирани кадри, коментират пък социални работници. Около 24% от хората, останали без подслон, са вишисти. Много от тях са се простили с професията си в годините на прехода и са загубили жилището си, защото са взели кредити. 76% от бездомниците имат професионална квалификация. Най-често се срещат хора със средно и средно-техническо образование в техническата и ресторантьорска сфера.

 БЛИЦ

Всички правителства от 1989 г., до днес (включително), трябва да бъдатсъдени за геноцид над българския народ! Всички правителства от 1989 г., до днес (включително), са незаконни! Всички заеми са незаконни, и трябва да бъдат обявени за ”Омразен дълг”, и незабавно анулирани! Ние не признаваме нито една власт от 1989 г., до днес, защото тя по конституция е незаконна и нелегитимна!
Като вземем властта (не знаем кои, и кога) на управляваща измет от 1989 г., до днес, Белене ще йм се види като Ол инклузив 5 звезди!

Легитимна ли е съдебната власт в България ?

ПОВТАРЯМ! Всички правителства от 1989 г., до днес (включително), трябва да бъдатсъдени за геноцид над българския народ! Всички правителства от 1989 г., до днес (включително), са незаконни! Всички заеми са незаконни, и трябва да бъдат обявени за ”Омразен дълг”, и незабавно анулирани! Ние не признаваме нито една власт от 1989 г., до днес, защото тя по конституция е незаконна и нелегитимна!
Като вземем властта (не знаем кои, и кога) на управляваща измет от 1989 г., до днес, Белене ще йм се види като Ол инклузив 5 звезди!

 

В България няма нито една легитимна държавна институция и нито една законна такса

Всички министър-председатели на България без един, до един, през така наречения преход, трябва да бъдат съдени за ГЕНОЦИД извършен над българския народ!

Жан Виденов се оказва единствения Български премиер от 1990 г. до днес, който има смелостта да откаже, ѝ отказва да изпълнява Плана Ран-Ът


Знаете, че по принцип “bultimes.com“ е политически некоректен сайт !
(ние не мразим политици-ние ги презираме).
Всички до1.


loading...
А всъщност човекът от снимката е с поне две висши .... Или поне така е в територията наречена все още България? by

Последни от България

Отиди Горе