90 хилядна мрежа от педофили разби Германската полиция, медиите не искат и да чуят! …

в ПО СВЕТА

Германската полиция потвърди, че един от най-големите педофилски кръгове в европейската история е ударен миналият месец с почти нулево отразяване от страна на масовите медии. Разследващите разкрили педофилската мрежа в Dark Web, която се оперира от 2016 г. и има потресаващите 90 000 активни членове.

//bultimes.com/skritiyat-internet-dark-net-i-deep-web-video-18/

Разследващите в Германия наскоро разгласиха, че са открили и затворили платформа в Dark Web наречена Elysium, чиито десетки хиляди членове са я използвали за обмен на снимки и видеофайлове свързани със сексуална и физическа експлоатация на деца, някои, от които са малки деца.

Според Прокуратурата във Франкфурт на Майн заподозреният оператор на сайта е 39 годишен мъж от Централната германска провинция Хесен.

Той е бил арестуван на 12 юни. Потребителите на платформата са се възползвали да организират срещи за сексуална експлоатация над деца.

Броят на скорошните педофилски случаи е достатъчен да те стресне, включвайки случаят FBI/Европол, при който са арестувани 350 педофила скоро след ареста на създателя на Playpen, Stephen Chase; видният представител на Ватикана, кардинал Джордж Пел (George Pell), за който се разкри, че е свързан с детска порнография и педофилия;

//bultimes.com/finansistat-na-vatikana-e-obvinen-v-pedofiliya/

и 70 000 членове на разкрит педофилски кръг в Норвегия;

//bultimes.com/norvegiya-stranata-na-fiordi-i-pedofili/

Мисълта за това, че там навън има със сигурност още много, и че такива новини ще продължат, те кара да се чувстваш победен. Но защо се случва това? Има такива, чиято неморалност произтича от необходимостта да бъдат на върха. Чрез принуждаването на децата към такова сексуално насилие, те могат да бъдат сигурни, че могат да ги използват по-късно за политическа манипулация наред с други неща. Как е възможно парите и властта да са толкова безсърдечни?

Във връзка със скорошния арест, прокурорите заявиха:

„Сред детските порнографски изображения и видеофайловете, разменени от членовете на платформата, са записи на най-сериозната сексуална злоупотреба с деца, включително и с малки деца и изображения на сексуално насилие над деца“.

Германецът от Хесен е арестуван след претърсването на апартамента му и конфискуването на сървъра му. Впоследствие са арестувани и други заподозрени.

По материали на Your News Wire и Collective Evolution

//www.youtube.com/watch?v=5oKWfjcR-s4

Свързани публикации:

Брад Пит:Елитни педофили управляват света, илюминати движат секс трафика с деца

Стенли Кубрик: педофилите управляват света

В Европа обсъждат узаконяването на инцеста – секс с майка, баща, брат и сестра (ВИДЕО + ДОКУМЕНТИ)

• ПЕДОФИЛИЯ И СОДОМИТ В СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ

• “Правилна“ социална ангажираност

• Педофилите на «стража на правата на децата»

• ТАЛМУДИЧЕСКАТА ОСНОВА НА СИСТЕМАТА – ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ И ПЕДОФИЛИЯ

• ООН се готви да узакони педофилията, без наказателно преследване

Бивш шеф на ФБР разкрива: Илюминати, Сатанизъм и Педофилски кръгове (ВИДЕО)

//bultimes.com/bivsh-nachalnik-na-fbr-razkriva-ilyuminati-satanizam-i-pedofilski-kragove-video/