50 000 главорези на ИДИЛ тръгват към България, Бойко и “Козяк” готвят хляб и сол…

в България
Loading...

Около 50 хиляди обучени и калени в бой терористи предстои да дойдат в Европа, повечето през Балканския път и България. Това стана ясно от анализ на ситуацията в Сирия,  представен от проф.Михаил Константинов. Там Ислямска държава е пред пълен разгром. В момента силите на Башар Асад почти са превзели историческия град Палмира, а вторият по големина град Алепо е под обсада, и е въпрос на време да падне. Ислямска държава е под постоянната канонада на руската авиация, а преди дни руски генерал се “изпусна”, че в Сирия действат и руски командоси. Дори в столицата на ИДИЛ – Ракка, има бунтове, и джихадистите се разбягват.

За разлика от класическия вид война обаче, при която победеният се предава, изкарва известно време като пленник, и после го пускат, сега ситуацията е друга. Разгромена ИДИЛ си запазва бойците, които се разпръскват и отиват на други места. За целта ползват и потоците с бежанци, сред които е невъзможно да се установи кой е терорист и кой е жертва. Вече има десетки случаи на терористи, които дори са си поставили снимките във Фейсбук, а после получават бежански статут. Т.е. системата е тествана и работи.

Така с изгонването на ИДИЛ от Сирия, около 50 хиляди настоящи главорези, за които няма да има милост, тръгват към Европа. За да са по-добре прикрити, се предполага че ще се насърчи и общия бежански поток, за да са повече тълпите, и да са неконтролируеми.

Надежда Турция да спре главорезите и да ги държи на своя територия, няма. Ердоган ще ги засили към Европа, още повече че споразумението му с Брюксел фактически се провали.

Та Бойко и “Козяк” вече готвят хляб и сол за терористите… това не е шега. След година и половина втори мандат на Бойко, оградата по границата е абсолютно блокирана, а граничарите (както се видя на изтекъл запис), са инструктирани да пропускат бежаците. Въпросът не е само корупция на отделни граничари, както се опитват да го изкарат. Така им е казано да правят, така им казаха да спрат строителството на стената, изобщо – така им обясниха пътят към Европа да не е прекалено затапен… Това си е по същество “хляб и сол”…

Източник: ГН

Loading...