25 причини да кажете – НЕ, на ваксините ѝ имунизациите!

в ПО СВЕТА

За да разберете колко опасни са ваксините, е достатъчно да споменем само факта, че за 10 години нито един лекар или ръководител на фармкомпания в САЩ, не се осмели да изпие смес от стандартните добавки, съдържащи се в повечето ваксини, в количество равно на това, което получава шестгодишно дете /според препоръките на Центъра за Профилактика и Контрол на заболяванията в САЩ/. Въпреки обещаната награда от 100 000 долара.

А ако този факт не е достатъчно убедителен за вас, прочетете следните факти:

✔ Едномесечно бебе, тежащо 5 кг. Получава същата доза ваксини, каквато и петгодишно дете, тежащо 18 кг. Новородените, с незряла, още не развита имунна система, получават 5 пъти по-голяма доза (спрямо теглото им), отколкото порасналите деца.

✔ Международни изследвания показват, че ваксините са една от причинителите на синдрома на внезапна детска смърт.

✔ Практически, винаги детските инфекциозни болести са доброкачествени и минават от самосебе си. Освен това, те създават доживотен имунитет, докато имунитетът от ваксините е временен.

✔ Пожизненният имунитет после се предава от майката, на още нероденото дете, а ваксинационният имунитет, не се предава на детето.

✔ Няма научни изследвания, които да доказват, че ваксините наистина предпазват от заболявания.

✔ Няма дългосрочни изследвания за безопасността на ваксините. Извършвани са само краткосрочни проверки, където ваксинирани се сравняват с друга група, ваксинирани с друга ваксина. Т.е. сравняват се две групи ваксинирани, а не, както би трябвало да е, да се сравняват ваксинираните, с неваксинирани.

✔ Независими, частни (холандски и германски) изследвания откриха, че ваксинираните деца боледуват много повече, отколкото неваксинираните. И ако се прекратят ваксинациите, здравето на децата чувствително се подобрява.

✔ Децата ги ваксинират, не с една, а с много ваксини. А няма изследвания за действието на комбинираните ваксини.

✔ Пионерите на ваксинациите са препоръчвали да се внимава много, преди ваксинации на населението, и никога не са пропагандирали масово ваксиниране.

✔ Децата ги ваксинират само защото заплашват родителите им. Имунизацията на децата е най-доходният бизнес, както за производителите на ваксини, така и за лекарите.

✔ Да се ваксинират деца, които се хранят само с майчино мляко, противоречи на всяка логика и наука.

✔ Ваксините съдържат тежки метали (живак и алуминий), канцерогени, отровни химикали, живи и генномодифицирани вируси, серум с вируси от животни и генетически чужд материал, крайно отровни деконтаминанти и спомагателни вещества, и непроверени антибиотици, ни един, от които няма как да не е вреден за организма.

✔ Смърт и трайна нетрудоспособност, причинени от ваксини, е доста разпространено явление, и това е добре известно на медицинското общество. Правителствата забраняват на лекарите да разгласяват това, и да свързват тези случаи с ваксините. (Правителствата забраняват, защото господари на правителствата и на държавите, са банкерите. И всичките т.н. транснационални корпорации /чието истинско име, въпреки многото им имена, е – Легион/, вкл. фармацевтичните, – до една са еднолична собственост на поробилите света, шепа юдосатанисти – евреи! – Каквато беше и т.н. „общонародна собственост“ при комунизма!)

✔ Повечето детски инфекциозни болести нямат опасни последствия. Те не само рядко биват опасни, но играят жизненоважна роля в развитието на здрава и устойчива имунна система. Не преболедувалите от шарка, по-често боледуват от някои видове кожни болести, от дегенеративни промени на костите и хрущялите и от различни тумори, а които не са боледували от заушка, е по-вероятно да се разболеят от рак на яйчниците.

✔ Много лекари твърдят, че болестите в детството са нужни за тренировка на имунната система. И ако потискаме тези болести, ние оставяме имунната система недоразвита, и провокираме появата на различни автоимунни разстройства, като диабет и артрит, които днес придобиха епидемичен характер.

✔ В САЩ следимунизационните усложнения се регистрират, и правителството изплаща на жертвите, милиони долари компенсации, но у нас – НЕ.

✔В Америка и Европа, признаха ваксината БЦЖ (против туберкулоза) за напълно неефективна, и се отказаха от нея.

✔ Оралната поливаксина (ОПВ) предизвиква полиомиелит и други неврологични и стомашно-чревни разстройства у децата.

✔ Ваксината против хепатит B, въведена неотдавна, изобщо не е предназначена за деца, защото е ваксина против болести, предаващи се по полов път, и би трябвало да се прилага само при възрастни, с безредни полови връзки.

✔ Серумът от клетки на гръбначен мозък съдържа алуминий и живак, и анатоксин, – и всеки от тези компоненти може да нанесе непоправими вреди в организма на човека.

✔ Ваксината против шарка, редовно предизвиква сериозни следваксинални усложнения.

✔ Според резултати от различни независими изследвания, особено на холандското и последното германско /където се сравняват ваксинирани и неваксинирани деца/ е установено, че ваксинираните деца са склонни към астма, дерматит, алергии, хиперактивност, и други.

✔ Влиянието на ваксините върху развиващия се детски мозък е много голямо и може да доведе до нарушения в речта и в поведението, и даже до слабоумие. Голям брой изследвания убедително показват, че практиката за ваксиниране на деца може да доведе до сериозно увреждане на мозъка, по много начини. Понеже детският мозък бързо се развива в периода, до двегодишна възраст, той се подлага на сериозен риск.

✔ Производството на ваксини е най-доходният фармацевтичен бизнес. Милиарди долари печелят фирмите, произвеждащи ваксини…

———

— През целия период на кърменето, бебето го защитават антитела, предаващи му се, с млякото на майката. И чак, половин година, след прекратяване на кърменето, тази защита изчезва!…

— Имунитетът на детето се формира окончателно, около шестата му година. И всяко вмешателство в този естествен процес (особено такова грубо, като ваксинацията!), може да доведе до необратими последствия и да повлияе на целия му живот…

Източник: Logoslovo.ru Превод, с малки съкращения, Григор Симов

В Н И М А Н И Е : Д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК.
(Доктор Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световноизвестен американски учен микробиолог, който е участвал и създал 36 ваксини, повече, от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност)