24 млн. лв. на километър за околовръстното между Младост „Тракия“ (ВИДЕО)

Облагородяване за 24 млн. лв/километър

Министър Аврамова за изграждането на околовръстното

24 млн. лв. на километър — точно толкова ще ни струва изграждането на околовръстното между столичния квартал Младост и магистрала „Тракия“. В предаването на Сашо Диков „Евродикоф“ гледайте една разходка по трасето, както и обяснението на регионалния министър Петя Аврамова за „скромната тарифа“. По думите ѝ високата цена се дължи на броя ленти за движение, локалните платна и „облагородяване“. „Това е съвместен проект между столична община и агенция пътна инфраструктура“, допълни тя. Телевизия Евроком

БЕЛ.РЕД. ПОНЕЖЕ В КАЗАРМАТА СЪМ БИЛ АДЮТАНТ НА КОМАНДИРА И ТЕЛЕФОНИСТ НА ДИВИЗИЯТА В ГУ НА СВ ДА ВИ КАЖА АКО УПРАВЛЯВАЩАТА ИЗМЕТ НЕ БЕШЕ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО УНИЩОЖИЛА ”СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ”,ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ГРАБЯТ ПАРИТЕ НА НАРОДА ОТ ВСЕВЪЗМОЖНИ ОЛИГАРСИ КОЛКО ЩЕШЕ ДА СТРУВА КМ МАГИСТРАЛА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ:
⚠️ТОЧНО 0 ЛЕВА⚠️
НО ИМА И ОЩЕ НЕЩО МНОГО ВАЖНО,ОСВЕН ЧЕ НЕ САМО ЗА ПЪТИЩА,МАГИСТРАЛИ И ТН.,И ЗА КАКЪВТО И СТРОЕЖ СЕ СЕТИТЕ НЯМАШЕ ДА ПЛАТИТЕ НИТО СТОТИНКА ОТ ДЖОБА СИ(ДЪРЖАВАТА),ЦИГAHИTE ЩЯХА ДА СА НА КЕЧА ДО1!,А НЕ ДА СЕ ЧУДЯТ КОЯ БАБА ДА ОБЕЗГЛАВЯТ!..