24 млн. лв. на километър за околовръстното между Младост „Тракия“ (ВИДЕО)

в България
Loading...

Облагородяване за 24 млн. лв/километър

Министър Аврамова за изграждането на околовръстното

24 млн. лв. на километър — точно толкова ще ни струва изграждането на околовръстното между столичния квартал Младост и магистрала „Тракия“. В предаването на Сашо Диков „Евродикоф“ гледайте една разходка по трасето, както и обяснението на регионалния министър Петя Аврамова за „скромната тарифа“. По думите ѝ високата цена се дължи на броя ленти за движение, локалните платна и „облагородяване“. „Това е съвместен проект между столична община и агенция пътна инфраструктура“, допълни тя. Телевизия Евроком

БЕЛ.РЕД. ПОНЕЖЕ В КАЗАРМАТА СЪМ БИЛ АДЮТАНТ НА КОМАНДИРА И ТЕЛЕФОНИСТ НА ДИВИЗИЯТА В ГУ НА СВ ДА ВИ КАЖА АКО УПРАВЛЯВАЩАТА ИЗМЕТ НЕ БЕШЕ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО УНИЩОЖИЛА ”СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ”,ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ГРАБЯТ ПАРИТЕ НА НАРОДА ОТ ВСЕВЪЗМОЖНИ ОЛИГАРСИ КОЛКО ЩЕШЕ ДА СТРУВА КМ МАГИСТРАЛА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ:
⚠️ТОЧНО 0 ЛЕВА⚠️
НО ИМА И ОЩЕ НЕЩО МНОГО ВАЖНО,ОСВЕН ЧЕ НЕ САМО ЗА ПЪТИЩА,МАГИСТРАЛИ И ТН.,И ЗА КАКЪВТО И СТРОЕЖ СЕ СЕТИТЕ НЯМАШЕ ДА ПЛАТИТЕ НИТО СТОТИНКА ОТ ДЖОБА СИ(ДЪРЖАВАТА),ЦИГAHИTE ЩЯХА ДА СА НА КЕЧА ДО1!,А НЕ ДА СЕ ЧУДЯТ КОЯ БАБА ДА ОБЕЗГЛАВЯТ!..

Loading...

Последни от България

Отиди Горе