The Bulgarian Times

23-ма войници са били превърнати в камък от извънземни, според официален доклад на ЦРУ

в Любопитно

Нека започнем с това, че всичко написано тук е от истински документ на ЦРУ

 В него четем, как 23-ма войници са били превърнати в камък от „неизвестни същества“, след като са стреляли по неидентифициран летящ обект.

Според доклада, който е достъпен за публично ползване в официалния сайт на ЦРУ, 23-ма войници са загинали след открит огън по НЛО. Тук нещата стават още по-странни…

Войниците, които са работили във военно подразделение в Сибир през 1993 г., са били свидетели на неидентифициран летящ обект, който се е намирал в непосредствена близост до тяхната позиция.

Войниците незабавно открили огън срещу летящата чиния, като успели да я свалят на Земята. Според доклада, след падането на летящият обект, нещата се влошават.

Пет хуманоидни същества с големи глави и черни очи са излезли от неидентифицирания летящ обект. Петте същества са се слели в едно, като се е получила бяла топка светлина, която е започнала да бръмчи и свисти срещу войниците. След секунди, топчето светлина избухва. Двадесет и трима войници, които са били в непосредствена близост до взрива са били убити, и странно, но според доклада са били „превърнати в камък.“

Имало е само двама оцелели от опустошителната атака, които са били по-надалеч от смъртоносния взрив.

Истина или измислица на ЦРУ?

Първоначалният доклад за инцидента е бил проучен задълбочено от агенти на съветската разузнавателна агенция – КГБ.

След рухването на Съветския съюз и разпадането на разузнавателната агенция, след края на Студената война и възстановяването на Русия, много от бившите тайни документи, съхранявани от КГБ, попадат в ръцете на американците, включително и досие от 250 страници за нападение на НЛО в Сибир.

Радослав Сидеров, Сетланс (България)

ПО ТЕМАТА:

ВИДЕО: КГБ открили мумифициран древен извънземен „бог“


Как руснаците “изпариха” 1000 китайци

 

 

 

Последни от Любопитно

Отиди Горе