21.10.2016 г.: Повторно чистене на Лъвов мост от ислямистите (ВИДЕО)

в България
На 21.10.2016, “Национална Съпротива” ще повтори пак протеста срещу ислямизацията на Лъвов мост и останалите части на България. Събитието е от 20:00 часа, пак на площад света Неделя!
Този път ще трябва да сме по-сериозни и по-подготвени, защото виждате как управляващите нито се впечатлиха, нито предприеха някакви мерки за справяне с нелегалните имигранти, дори напротив, подготвят заселването на нови. Разбрахме, че Европа е повелила на ”българското” правителство, България да приеме 700 хиляди ислямисти от четирите милиона в Турция, които се равняват на 10% от населението ни, като обещават милиарди евро, като ”компенсация”. Всички знаем алчността на ”нашите” политици, а и видяхме, че те вече обнародваха в държавен вестник проекти за интеграция на ”бежанци” и разселването им в по-бедни общини. Сделката на новата епоха с евро проектите за България вече ще са бежанци срещу пари за клептократите с цел превръщането на Родината ни в бунище за човешки отпадък!
Ислямизацията на България е вкарана в ход, а единствена преграда сме ние, обикновените българи. Този път трябва да сме повече и по-категорични в действията си, иначе ще загубим Отечеството си, а така и собственото си бъдеще. Този път, наш дълг е да извършим нужното и правдивото, за да подсигурим бъдещето на нашия род и деца, като това трябва да стане на всяка цена, иначе проклети да сме!
Прилагаме и наш видео репортаж, (който за по-малко от 2 дни, вече е гледан повече от 1000 пъти), показващ водещите места в района на Лъвов мост и начинът на ислямизацията му. От съображения за сигурност запазваме източниците си на информация, но всеки, който желае да провери достоверността на казаното, трябва просто да се поразходи в района и да разговаря с местните. Ще бъдете учудени как всичко това се знае от всеки, но никой не прави нищо.
“Национална Съпротива”
Връзка с нас:
0877201997 – Благовест Асенов
0876148881 – Николай Йовев

"Национална Съпротива"


loading...
21.10.2016 г.: Повторно чистене на Лъвов мост от ислямистите (ВИДЕО) by

Последни от България

Отиди Горе