The Bulgarian Times

16-годишна ученичка получи Мерцедес за 350 бона от 55-годишното си гадже

в Лайфстайл

Млада ученичка от Варна получи Мерцедес за 350 000 лв. за Деня на детето, пише kombg.com. Красавицата от половин година е с настоящия си приятел и за това време го е омаяла толкова много, че 55-годишният бизнесмен ѝ направи подарък, който е 5 пъти по-скъп от жилището на родителите ѝ.

В профила на момичето в Instagram се вижда, че тази година тя си е качила снимки от Франция, Индонезия, Тайланд, Коста Рика, Маями и Карибите. Почивка до повечето от тези места не би могла да се организира за по-малко от седмица.

При толкова чести пътувания възниква въпросът: Кога това момиче ходи на училище? Средно по две седмици на месец тя е на почивки в различни места на света.

Следващият въпрос е: Какво ще прави момичето със скъпия и мощен автомобил? Тя е само на 16 години и няма право да управлява моторно превозно средство.

Колата от снимката e Mercedes S63 AMG и има двигател с 603 конски сили, ускорява от 0 до 100км/ч за 3,4 секунди, а максималната скорост, която развива е над 340км/час. Остават догадките дали тя ще дава колата на приятеля си да я вози с нея или родителите ѝ ще я возят с мощния автомобил. / 19MIN.BG

ПО ТЕМАТА:

15 годишни модели от столична агенция поръчвани за 400 лева

Отиди Горе