Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

10 тайни на проститутката, домакинята и кралицата, от която никой мъж не си тръгва!

в Лайфстайл
Loading...

Тайните на мъдрата жена, от която мъжете никога не си тръгват и изграждат стабилни семейни отношения

От какви жени си тръгват мъжете? Няма недвусмислен отговор и често той звучи прозаично – “От всички!”. Въпреки това те си тръгват от – истерични, неуравновесени, отказващи секс и не се грижат за външния си  вид … Така че може би проблемът не е в женските качества, а  в нещо друго?

Ето някои тайни на жената, от която мъжете не си тръгват:

1. Мъжът – не е смисълът на живота,  не е центърът на света, не е пределът на мечтите. Светът е много по-широк и по-интересен от обикновеното присъствие на мъж в живота на жената. Ето защо не е необходимо да му увисвате на шията,  не трябва да му прислужвате,  не е необходимо да се мотаете в краката му,  не трябва да зависите от него – достатъчно е да сте до него и  да се наслаждавате на близостта си.

2. Всяка жена   теоретично трябва да има възможност да избяга от своя мъж. Тя трябва да е финансово самостоятелна,  професионално състоятелна и самодостатъчна личностно. Такава жена е много страшно да бъде загубена – за разлика от повлеканата, която ще трябва да влачи със себе си мъжът  цял живот.

3. Жената винаги е пазителка на семейното огнище. И точно това. Нека да не умее да бродира кръстосано – но да пече вкусни баници. Ако не може – да пече най-вкусните в света пържоли. Мъжът никога не напуска дом, в който е добре нахранен и винаги е с изгладена риза.

4. Мъжът не трябва да дава на жената всичките си спечелени пари. По никаква причина, и под никакъв претекст. И още: жената, от която не си тръгват мъжете, никога не бърка в джобовете му. Дори ако знае със сигурност, че в десния е банковата карта, а в левия – визитната картичка на манекенка.

5. Жената не е само любовница, домакиня и майка на децата му. Тя задължително е и приятел. Мъжете тежко понасят духовната самота – те трябва да споделят планове, да обсъждат ежедневните дела, да съветват и да се съветват. Дори и за дреболии.

6. Жените, от които мъжете никога не си тръгват, никога не дразнят своя партньор. Те не вдигат скандали, не го подозират, не прехвърлят лошото си настроение на другите, не манипулират със секс.  Винаги разговарят и се договарят. А ако не се договорят – просто си тръгват.

7. Тя винаги се стреми към съвършенство. Тя се старае да изглежда добре. Тя се бори с лошите си навици. Тя е щастлива да  харчи пари за себе си – и следователно – за неговия имидж в очите на други мъже.

8. Жените, от които мъжете не си тръгват, с уважение и зле прикрито почитание се отнасят към хобитата на своя спътник. И задължително имат свои собствени.

9. Жената трябва да бъде слаба, но няма право да бъде глупава.

10. Жената, от която мъжете не си тръгват, много обича себе си. И затова обича своя мъж пълноценно.

Енергетика

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе