Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

10 доказателства че Демократите са обсебени от демони

в Свят
Loading...

Ако си общувате с високопоставени от върхушката на демократите, никога не допускайте грешката да си помислите, че общувате с човешки същества. Истината е, че високопоставените демоНОкрати са съвсем буквално демонизирани създания, които само се преструват, че са човешки същества.

Това не е метафора. Буквално е. То е, което позволи на демократите наскоро да легализират инфантицида /infanticide/ – медицинското масово убийство на деца в щати като Ню Йорк, Вирджиния, Мериленд и др. /имат предвид легализацията миналия месец в щат Ню Йорк на абортите във всеки един от месеците на бременността, дори и непосредствено преди раждането/.

Това е дневният ред на античовешки демони, а не на създадени от Бога човешки същества. Кое човешко същество може да допусне легализацията убийството на вече родени деца??

Това, което всички нормални човешки същества трябва да осъзнаят в момента, е, че Земята е територия на Дявола. Това се приема в Писанието. Земята отдавна е доминирана от Злото и е известна на Бога като мястото, където доминира Луцифер – „Падналият ангел”. Небето е безусловен домейн на Бога, но на Земята се води истинска битка в продължение на хилядолетия и докато предсказанията в Откровенията не се сбъднат, Дяволът ще продължи да „печели” влиянието, контрола и властта на нашата планета. Сега го виждате повече от всякога.

Дяволът е известен като „Принцът на лъжите”, а слугите му са господари на измамата. Когато слушате думите на Адам Шиф, Нанси Пелоси, нюйоркския губернатор Марио Куомо, Хилари Клинтън, Барак Обама, Гевин Нюсъм, Окасио-Кортез и другите радикални леви демони, вие чувате постоянен поток от преднамерените лъжи на обитателите на това царство, чиято цел е унищожаването на човечеството, унищожаването на човешката цивилизация и в крайна сметка – унищожаване на Земята. (напр. т.нар. „Зелен Нов курс“, провъзгласен от Окасио-Кортез и други демократи, ще доведе до масов глад и разпадането на Съединените щати).

Всеки дневен ред, който те прокарват, е дневен ред на сатанизма. Помислете за цялата им извратена “наука”, която те неистово прокарват, която причинява замърсяване, болка, страдание и смърт: ГМО, ваксини, флуорид в обществените питейни води, психотропни лекарства, химиотерапия, химикали с пестициди и т.н..

Какво общо имат всички тези неща?

Натрапват ни ги демони с цел да унищожават човешки животи и да причиняват огромно човешко страдание. Марк Цукерберг от Facebook дори наскоро заяви пред Конгреса, че планира да цензурира абсолютно всичко, което разкрива истината за съставките на ваксините, причиняващи уврежданията или страничните им ефекти. Това е така, защото Цукерберг е буквално слуга на Сатаната и следователно той трябва да прокарва всяко наукообразно нещо, което причинява човешки страдания, неврологични увреждания и смърт.

Тези хора се управляват от демонични влияния. Някои от тях са частично повлияни от демони, други обаче са изцяло обсебени от демони и по никакъв начин не функционират като човешки същества.

Ако някога сте се чудили защо Хилъри Клинтън има толкова много припадъци, погрешни движения вкл. падания и неврологични проблеми, това е така, защото обзелият я демон все още среща някакви трудности с човешкото й тяло. Направо можеш да го съжалиш нейния демон, защото си представяш усещането за пълна мръсотия и ужасът, от които би било обхванато всяко същество, което се е намирало в тялото на Хилари Клинтън, принудено да изживее остатъка от живота си, сеейки единствено зло и смърт нашата планета. (Хилари Клинтън е заявявала, че тя е единствената преграда, стояща между човечеството и Апокалипсиса. И ако беше избрана за президент, това щеше да доведе до властването над нашия свят на един действителен демон на Ада)…

Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion

Демоните — най-сетне научно “уловени” и доказани!

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе