Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Ядрена електрошокова бомба

в България
Loading...

Гарантирано от политико-медийно енерГЕПИйната мафия. Само тук и само сега ще видите и усетите един от ключовите елементи в схемата по подготовката за драстично поскъпване на цената на тока, през “най-евтиния” производител АЕЦ “Козлодуй”. За целта ще разгледаме едновременно два аналогични елемента от заявленията на АЕЦ-а към енергийния регулатор (КЕВР), за определяне на новите цени на тока от 1-ви юли, за последните две години.

За по-добър преглед и прочит на двете таблици, приложения към съответните заявления, кликнете с мишката върху снимката, а ако трябва и още веднъж:

На двете таблици, за миналата и настоящата години, има равен брой празни клетки, с едно-единствено изключение. На втората таблица празните клетки са с една повече. Вашата задача е да откриете, коя е допълнително изтритата клетка и защо това е направено.

Разбира се, че аз знам верният отговор и причината за изтриване на ключовата клетка. Само дето ако ви го кажа и покажа вие пак няма да си направите труда да споделите поредното разкритие с останалите жертви и така ще съдействате на политико-медийно-енерГЕПИйната мафия да ни окраде още по-жестоко. Единственото нещо което мога да ви кажа е, че съдържанието на клетката е изтрито не от самата АЕЦ “Козлодуй”, а от служители на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР), преди въпросното заявление да бъде сканирано и качено на сайта на регулатора.

Продължавайте да не споделяте разкритията на престъпленията срещу самите вас и толкова по-малко ще знаете самите вие, както не искате да знаят и вашите приятели и роднини. Всичко е толкова просто, че накрая всички ние ставаме още по-бедни. Споделяш – богатееш, не споделяш – мизеруваш.

В заявленията на АЕЦ-а към КЕВР, за новите цени, назад в годините има още много интересни и криминални елементи. Ще ви ги показвам, но по същата частична пълнота и цялост. От вас зависи да знаете повече.

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Последни от България

Отиди Горе