Шепа олигарси превзеха държавата и я превърнаха в свое феодално владение, а българите в крепостни селяни

в БЪЛГАРИЯ

Борисов е пътник, но още не го осъзнава! Падне ли от власт, няма да преживее и седмици.

На 11.01.2019г. се навърши една година от откриването на първото българско европредседателство.

Първата половина на 2018 г. премина под знака на това събитие. Годината започна с пет трупа в Нови Искър и убийството на близкия до ГЕРБ бизнесмен, Петър Христов, а месец по-късно министър Московски уби собственото си дете. Продължи с многоседмични демонстрации в защита на Пирин и десетки гейтове, скандали и граждански протести. Борисов и бандата му се опитваха по всякакъв начин да потушават протестите и да демонстрират стабилност и граждански мир. Буда раздаваше милиони на полицаите, на БАН, обещаваше и заплашваше, само и само да потиска напрежението, което се трупа застрашително през последните години.

Европредседателството мина, а България си остана най-корумпираната, бедна и безправова държава в Европа. Само няколко месеца по-късно никой вече не си спомня за българското европредседателство, но в съзнанието на българите останаха лъжите на нашите управници, за влизането ни в Шенген, за влизането ни в европейския банков съюз и тн. Нито една от заявените цели не бе изпълнена. Чужденците си заминаха и българите отново потънаха в кочината на мафията. Майките на деца с увреждания излязоха на протест с черни знамена, а властимащите се гавриха с тях и ги лъжеха в продължение на месеци. ДДСгейт, ДжиПиГейт, КръстникГейт, убийството на журналистката Виктория Маринова, катастрофата край Своге при която загинаха 20 човека завършват картината на мафиотската държава след европредседателството. Все пак имаше и ползи, Българите осъзнаха, че помощ и подкрепа от вън не може да има , докато ние тук не дадем достатъчно силен знак за нетърпимост към управлението на мафията.

Бюрократите и алкохолизираните еврочиновници са готови да се прегръщат и целуват с всеки диктатор и мафиот, стига да изпълнява заповедите на „началниците“ , а Буда е точно това – удобен слуга на много господари. Преди доста години вече българите направиха своят цивилизационен избор с влизането си в НАТО и ЕС. И това е избор, който няма алтернатива. Днес европейските народи осъзнават, че идеала на обединена Европа е изкривен и това поражда недоволство и напрежение в цяла Европа. Европейската солидарност означава солидарност между народите, а не солидарност между чиновниците в защита на тяхната корумпирана власт.

Няма как европейските общества да приемат, че милиарди от техните данъци се изливат в джобовете на българската мафия и в нереформирани системи, в които корупцията е водещ механизъм за управление. Просто на европейските граждани им писна да хранят паразити, а правителства, като това на Борисов са точно това – паразити хранещи се и източващи еврофондове, националните бюджети и общините. Българите, като европейски граждани също започват да осъзнават, че реализирането на мечтата за европейски доходи, стандарт и сигурност минава през отстраняването на мафията от властта. Десетки милиарди се изляха в България от европейските фондове и програми, в резултат на което мафията ни ставаше все по-могъща, а българите все по-бедни, нещастни и болни. България е най-корумпираната и бедна държава в Европа, с най-бързо изчезващо население, с най-ниска раждаемост и най-висока смъртност.

На фона на ширещата се мизерия, бедност и корупция шепа олигарси, ченгета, мутри и мафиоти превзеха цялата държава и я превърнаха в свое феодално владение, а българите в крепостни селяни, които живеят, работят и съществуват, за да хранят и издържат господарите си. Пари в държавата на мафията за децата с увреждания няма, за трансплантации няма, за лекарства за онкоболните няма, но за Гергов, Пеевски, Домусчиев, Златев и компания милиарди за крадене има. 16 милиарда източено ДДС не стигат и управляващата ни мафия открадна дори резерва на Здравната каса, крадат дори от храната на децата в детските градини. Крадат от всичко.

Все още българите трудно формулират своите искания, но ясно осъзнават какво не искат. Не искат повече да живеят, за да хранят паразити! Напрежението се трупа, недоволството расте, страхът се преодолява и скоро гражданите ще излязат на площадите. В този момент мафията ще разкрие своето истинско лице и за най-заблудените и заспалите. Борисов и бандата му ще направят всичко, за да запазят своята власт. Готови са да хвърлят страната в хаос и гражданска война, да убиват и мачкат, само и само да задържат властта си. Защото властта за тях вече не е само средство за забогатяване и източник на доходи, властта им осигурява безнаказаност, защита и физическо оцеляване. Ако Борисов бъде свален от власт, той няма да преживее и няколко седмици. Защото за тях е важно да запазят себе си и своето статукво, а хора, като Борисов са само средство за постигане на целите и в момента, в който бъдат изчерпани се превръщат в заплаха за статуквото. Пеевски, Златев, Минев, Гергов, Доган, Божков и останалите олигарси ще са първите, които ще се обърнат срещу Буда. Веднага след тях Борисов ще бъде предаден от най-близкото си обкръжение в ГЕРБ, защото това не е нормална партия, а мафиотска структура, в която действат законите на мафията. Чрез европредседателството Борисов се опита да си дигне цената, да отложи края представяйки и налагайки себе си, като фактор в международната политика. Опит да убеди своите господари, че все още е ценен за тях, опит да задържи властта си. Това само удължава агонията и прави неговият край още по брутален.

Колкото по-дълго Буда задържа властта, толкова по-зрелищен ще е неговият край. Влизайки в този омагьосан кръг, Борисов сам вкарва себе си в капан от който няма излизане. Той вече не може просто да се оттегли, нито може да управлява вечно. Остава му само една възможност – налагането на пълна и тотална диктатура. За целта трябва да си избере следващият Цацаров и да затвърди контрола си над всички власти, включително чрез мракобесни законодателни промени. Поредица от стъпки, които накрая ще изкарат българите на площадите и ще принудят Европа да реагира. Брюксел има нужда да демонстрира сила и нетърпимост към диктаторите и изгражданите от тях режими, които никнат, като гъби в страните от източна Европа. „Приятелите“ на Буда си заминават, Юнкер си отива, Меркел си отива, Туск си отива, остава му само един Станишев. Буда вече е пътник, но все още не го осъзнава.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук