Чух, че втората си книга Костов ще пише в килия в Белене

в България

Другарят Иван Костов казал по Дарик, че приватизирал предприятия за един лев, защото ги продавал с дълговете.Хубаво,…

Публикувахте от Станислав Станев в Събота, 13 април 2019 г.

Из коментарите под поста:

Т.Г.Т: «В инсталациите на Нефтохима при продажбата само горивото е струвало повече от цената, за която е продадено предприятието… И в момента дейността, заради която е създадено, е закрита!
За едни полимери говорим…»

К.Б.: «На Иван трябва да му отсекат главата и да я забучат на жълтите павета ,за да се знае,че този народ няма да прости !
През мандата на Костов на митницата Свиленград е имало отделна стаичка до кабинката за държавни такси. В тази кабинка са се събирали парите от всички турски тирове заливащи България с контрабандни стоки (плодове зеленчуци, дрехи и т.н.). Всяка нощ джипове са извозвали парите до София за Иван Костов! Така нареченият РЕВИЗОРО е бил в схемата!  Това е чуто от мен лично от човека отговарящ за този процес на тази митница през 2000г. Ресторантът в който се проведе разговора и имената на присъстващите не Ви се полага да знаете!
Костов си е помислил ,че е минало доста време и народа го е хванала деменцията и е минала давността за линч! Дали?»

Източник, Фейсбук

«Как „русофобът“ и „атлантик“ Костов, подари 125 млн. на „Лукойл“, и то точно като държавата беше най-закъсала… Иван Костов издаде книга и веднага започнаха въпроси към него. За ключови решения на управлението му. Ето това е един от въпросите – защо държавата опрощава 125 милиона долара на „Нефтохим“, точно когато „Лукойл“ го придобива? Т.е. подарява на „Лукойл“ 125 милиона. И то точно когато сме най-зле, минали сме валутната атака на Сорос, левът е девалвират, и всеки цент чужда валута е безценен? И най-ироничното – защо „русофобът“ и „атлантик“ Иван Костов, прави такива подаръци на руска корпорация. »

Добри Божилов, Фейсбук

 

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе